興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-8-26 09:43 發表
麼零...

o下? 5係貢邪嘛...
{呢個七月...玩"你睇禾5倒,咩刀睇5倒?"
貢...gundam果d相呢?禾刀係掟去同一網站 link過黎乍喎} ......
禾將佢再重新re-link一次,試下.............
http://www.hkic ...

都係睇唔倒呀, 係唯一呢張睇唔倒, 其他全部都冇問題, 我都唔知點解, 不過冇所謂啦...唔理佢喇...

子爵府

原帖由 Aardvark 於 10-8-26 12:15 發表

Any error message or another 404 error?

冇呀, 淨係顯示唔倒個圖之嘛, 算啦...唔打緊...

子爵府

原帖由 小必理痛 於 10-8-26 18:17 發表

唔係我特登要支持正版,而係我買機個陣,一間二間舖頭已經唔敢幫人改機,所以我只有逼住玩正版game囉。仲要我o係日文同外國機中任揀一條路走,因為日文機話唔支援英文game云云(我唔敢買英文game,萬一玩唔到咪Orz?)

我係舖頭見 ...

哦~原來係咁, 不過支持正版好事黎既...只要排除左昂貴呢個factor:lol

而家d舖頭好似又改番喇係嘛?

侯爵府

畀面勳章

麼零...

原帖由 Aardvark 於 10-8-26 12:15 發表
The file ain't working ah. There's another in the web but ppl said it would hang from time to time. So, still waiting ah. ...

o下?... 搞到貢麻煩啊又 ...
睇睇呢個...
>><<

侯爵府

畀面勳章

原帖由 小P 於 10-8-26 18:17 發表
唔係我特登要支持正版,而係我買機個陣,一間二間舖頭已經唔敢幫人改機,所以我只有逼住玩正版game囉。仲要我o係日文同外國機中任揀一條路走,因為日文機話唔支援英文game云云(我唔敢買英文game,萬一玩唔到咪Orz?)

我係舖頭見到佢地賣嘅機,全部可以load記憶卡玩,真係.....唔知講乜好囉。

貢你e+典打蒜?
賣走佢? ; 考慮 PC '咩'??

侯爵府

畀面勳章

原帖由 o黑o黑 於 10-8-27 01:59 發表
都係睇唔倒呀, 係唯一呢張睇唔倒, 其他全部都冇問題, 我都唔知點解, 不過冇所謂啦...唔理佢喇...

好邪啊 ><"

...... ......

侯爵府

畀面勳章

原帖由 doris_fai 於 10-8-27 01:35 發表
我玩psp..wii...近排同老婆玩緊wii隻媽寶! 好好玩! :):):)

我都係鍾意呢類型既game~

fai兄,
psp...茅; v_vii...玩pc蒜
孖寶... ... 呢隻如何?

大宅

原帖由 o黑o黑 於 10-8-27 02:07 發表

哦~原來係咁, 不過支持正版好事黎既...只要排除左昂貴呢個factor:lol

而家d舖頭好似又改番喇係嘛?

唔知喎!不過算啦,我地都唔想個仔打咁多機,所以屋企只係得兩隻game咁大把:北京奧運及罵你O賽車,個仔都可以打足一個下晝....唉。

大宅

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-8-27 09:47 發表

貢你e+典打蒜?
賣走佢? ; 考慮 PC '咩'??

PC?你指PC版Wii?咪玩啦! 

PC我係等緊Diablo 3,不過睇怕都要下年嘅下半年先有聲氣,話呢期要集中火力係StarCraft 2。又係嘅,費時分薄哂D利潤嘛!

侯爵府

畀面勳章

原帖由 小必理痛 於 10-8-27 11:44 發表
唔知喎!不過算啦,我地都唔想個仔打咁多機,所以屋企只係得兩隻game咁大把:北京奧運及罵你O賽車,個仔都可以打足一個下晝....唉。

小P,fai兄(動作類應該合你 ),
『適當』既[獎勵]對小朋友有正面作用既;親子關系刀會融洽d^^" (當然唔准沉迷打雞啦)

拿!...呢d"獎勵"相信應該過到"海關"大人果part...

{{以前PS年代勁likey [古惑狼],now...茅晒
晌v_vii只可以用駡你0/米奇呢d黎取替}}

男爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-8-27 09:42 發表
麼零...

o下?... 搞到貢麻煩啊又 ...
睇睇呢個...
>>

Didn't check this site yet (block by Websense). But ppl said they're waiting for 完美破解先 (current cxxck version is v4), i.e. 左爆機後冇得玩. Before v4, v3 have lots of bugs and game will quite from time to time. Seems v4 is stable and the only down side is you can keep playing after all missions completed. That's fine for me and I'll grab a copy 2nite and see if it works. Meanwhile, I'll stick to my Dirt 2 and Super "Boring" Mario (Sorry to say that la, Fai Kor )at the time being.

原帖由 doris_fai 於 10-8-27 01:35 發表

我玩psp..wii...近排同老婆玩緊wii隻媽寶! 好好玩! :):):)

我都係鍾意呢類型既game~

Welcome to the Club :lol

&quot;And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream.&quot;

&quot;Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space.&quot;

&quot;The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team.&quot;

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-8-27 09:56 發表

好邪啊 >

咪嚇我啦, 農歷七月仲未過呀, 夜蘭人靜, 半夜三更上網, 好寒架, 唔係喇...都係早d訓...

子爵府

原帖由 小必理痛 於 10-8-27 11:44 發表

馬里奧賽車真係好正, 絕對係代表作...

侯爵府

畀面勳章

麼零
原帖由 Aardvark 於 10-8-27 16:46 發表
Didn't check this site yet (block by Websense). But ppl said they're waiting for 完美破解先 (current cxxck version is v4), i.e. 左爆機後冇得玩. Before v4, v3 have lots of bugs and game will quite fr ...

噢~ 貢...唯有等你report...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

anyway ... d人真快手 ...
DL {鐘意拎去洗} 7.46gb :
>><<

侯爵府

畀面勳章

原帖由 o黑o黑 於 10-8-28 01:39 發表
咪嚇我啦, 農歷七月仲未過呀, 夜蘭人靜, 半夜三更上網, 好寒架, 唔係喇...都係早d訓...

心寒...{禾刀唯恐有架} ... ... ... ... ...

子爵府

原帖由 ChunChun_Daddy 於 10-8-28 10:41 發表
麼零

噢~ 貢...唯有等你report...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

anyway ... d人真快手 ...
DL {鐘意拎去洗} 7.46gb :
>>http://img638.imageshack.us/img638/4605/metroidothermboxart. ...

ok喎, 睇黎...pc wii真係諗得過:lol

等我慢慢研究o下A兄之前篇教學先...

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

畀面勳章

麼零....

哇~ 呢度...又畀人...洗版乎??

原帖由 o黑o黑 於 10-8-29 00:35 發表
ok喎, 睇黎...pc wii真係諗得過:lol

等我慢慢研究o下A兄之前篇教學先...

hehe 係啊,隻M other m...龜速單撈中...:time:
試倒ok再report下啦...

侯爵府

畀面勳章

原帖由 陳仔爸b 於 10-8-29 16:29 發表
我想問下win7有咩game好玩伽?!

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

原帖由 creamybb0125 於 10-8-30 01:54 發表
到底有咩PC GAME系好玩伽?!

hi~hi~

pc game禾不在行,等A兄大大答你地

首頁

尾頁

跳至