興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆 ChunChun_Daddy 的帖子
R.I.P. 雖然對marvel嘢不太熟...但...總蒜一直以黎刀有支持下...&...一路好走~

每套marvel電影都會見倒佢, 雖然只係十秒八秒, 後來慢慢產生了親切感, 有時甚至期待佢出現, 到近年仲會講返一句半句對白添, 每次佢出場都會不期然細細聲唸出Stan Lee...

ChunChun_Daddy    發表於 18-11-19 17:13

子爵府

A兄,早一兩個"搭咀"已講{6516#}...原來係35.x激嘢...see ?

how about fhccc 兄?dl左未?

我都未, 係未sk?

侯爵府

畀面勳章

o黑o黑 發表於 18-11-19 00:36
我都未, 係未sk?

係啊! "挨之之{←en門}" 也有了...就連...衫大孖...刀有埋....仲...中文免裝版...喎~
{我W10玩老正;W7玩CPY的;耶~}

子爵府

係啊! "挨之之{←en門}" 也有了...就連...衫大孖...刀有埋....仲...中文免裝版...喎~
{我W10玩老正;W7玩CPY的;耶~}

大孖都有, 仲免中添, good news喎...

你兩個os都玩, 咁save方面呢? 抽出黎掟過去另一os? 而家d game好多時都唔知個save放左响邊...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
你兩個os都玩, 咁save方面呢? 抽出黎掟過去另一os? 而家d game好多時都唔知個save放左响邊...

大型game一般刀放晌 C:\Users\ (name) \Documents\裡頭,SOTTR也不例外...
有d...就會跟你裝晌GAME果folder裡頭;有d...真係學你話樹齋刀5g佢擺晌兵><
今餐sotr各自各玩一個,5抄過去了...{你DL左未?開始玩緊?}

子爵府

大型game一般刀放晌 C:\Users\ (name) \Documents\裡頭,SOTTR也不例外...
有d...就會跟你裝晌GAME果folder裡頭;有d...真係學你話樹齋刀5g佢擺晌兵><
今餐sotr各自各玩一個,5抄過去了...{你DL左未?開始玩緊?}

以前多數响game folder, 但而家好多時裝完隻game, 除左folder之外, 有d其他野會自動放左去其他地方, 好多時都係無意中發現先知道...好鬼亂...

仲未dl, 呢兩晚不停响淘寶搵野, 都忘記左了...

係喎, 有野請教, pc插耳筒個位壞左, 應該冇得搞喇? 咁有冇替代方法? 好似有d轉插可以改為插usb?

男爵府

ChunChun_Daddy 發表於 18-11-18 20:31
A兄,早一兩個"搭咀"已講{6516#}...原來係35.x激嘢...see ?

你?有矛咩到??{你巧似5是羅拉迷?定...改 ...

Damn, missed that post. Meanwhile, I'll skip Lora. Not my thing

ChunChun_Daddy    發表於 18-11-21 22:13
&quot;And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream.&quot;

&quot;Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space.&quot;

&quot;The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team.&quot;

男爵府

ChunChun_Daddy 發表於 18-11-20 23:23
大型game一般刀放晌 C:\Users\ (name) \Documents\裡頭 ...

Won't u concern if C: is full, then ur PC (or VM) becomes unbootable
&quot;And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream.&quot;

&quot;Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space.&quot;

&quot;The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team.&quot;

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

以前多數响game folder, 但而家好多時裝完隻game, 除左folder之外, 有d其他野會自動放左去其他地方, 好多時都係無意中發現先知道...好鬼亂...
仲未dl, 呢兩晚不停响淘寶搵野, 都忘記左了...
係喎, 有野請教, pc插耳筒個位壞左, 應該冇得搞喇? 咁有冇替代方法? 好似有d轉插可以改為插usb?

裝嘅game就多數如我上文講果位置{if你C drive仍可夠位去玩裝大game的說};save位應不太大食,至多幾Mb至1xMb{估};反而...果d不用安裝的{大孖刀計埋啦}有時真係好難搵返果save location><
有咩寶要花你貢多時間去淘?

大家研究下:pc case上面,你指前面panel果earphone jack壞左?貢...仲有底板{後面panel}果鼠嘅...
if貢刀搞衰埋...你還可以插張sound card入去,聲應該靚d? of coz $$$啦{quote from真保}

Creative Sound Blaster Audigy Fx 5.1 PCI-E Sound Card HK$ 280
》官網link 《
至於你likey轉插,刀有{平一舊水,但5g音質}:
Creative Sound Blaster Play!3 USB Sound Card - (CE-SB-PLAY3) HK$ 178
》官網 link 《

再5係,還有呢樣...

侯爵府

畀面勳章

回覆 Aardvark 的帖子
Won't u concern if C: is full, then ur PC (or VM) becomes unbootable

所以我咪鐘意玩"免裝"囉...全部放晒晌第個HD^^
但SOTTR / NFS / forza horizon 呢d超大型嘅...真係矛計...真係爆位咪轉裝去D:囉

侯爵府

畀面勳章

Damn, missed that post. Meanwhile, I'll skip Lora. Not my thing

羅拉...當然仍未夠下面呢d吸引你,威?

見skxxx post出;應該蒜...新?玩緊未?

子爵府

裝嘅game就多數如我上文講果位置{if你C drive仍可夠位去玩裝大game的說};save位應不太大食,至多幾Mb至1xMb{估};反而...果d不用安裝的{大孖刀計埋啦}有時真係好難搵返果save location><
有咩寶要花你貢多時間去淘?

大家研究下:pc case上面,你指前面panel果earphone jack壞左?貢...仲有底板{後面panel}果鼠嘅...
if貢刀搞衰埋...你還可以插張sound card入去,聲應該靚d? of coz $$$啦{quote from真保}

Creative Sound Blaster Audigy Fx 5.1 PCI-E Sound Card HK$ 280
》官網link 《
至於你likey轉插,刀有{平一舊水,但5g音質}:
Creative Sound Blaster Play!3 USB Sound Card - (CE-SB-PLAY3) HK$ 178
》官網 link 《

再5係,還有呢樣...

係啦, 通常都係免裝果d唔知save左去邊, 不過我又試過玩開一隻免裝game, 唔知咩原因玩玩下突然就死左, 再開唔番, 後來搵過另一隻安裝版, 一開game竟然發現有之前個save响度, 唔使重頭玩過, 開心到呢

諗住淘d汽車用品, 反正淘開咪諗住一次過揀多幾樣有用既野囉, 慳運費...

冇錯就係pc case上面個耳機插孔囉, 後面panel倒未試過, 如果可以的話都係想用番前面, 始終後面裝拆唔太方便, 你知啦...我個電腦間....

嘩...原來轉插都唔平喎...成兩舊水咁滯, 反正淘寶, 順便睇下有冇先, 不過唔知呢樣野上面叫咩名...

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
嘩...原來轉插都唔平喎...成兩舊水咁滯, 反正淘寶, 順便睇下有冇先, 不過唔知呢樣野上面叫咩名...

呢樣..."鎖你"...艾冬撈啦...><
or u can try try :
\"\"》 →逃保← 《 \"\"

子爵府

呢樣..."鎖你"...艾冬撈啦...><
or u can try try :
》 →逃保← 《

就係呢d喇, 唔該哂喇, 只係十幾廿蚊, 我諗香港要七, 八十, 同一樣貨

男爵府

ChunChun_Daddy 發表於 18-11-21 22:31
o羊ing. 80G

子爵府

o羊ing. 80G

家陣閒閒地都一百幾廿激...已經係常態了

ChunChun_Daddy    發表於 18-11-25 22:14

大宅

2023年兔年勳章 牛年勳章

未DL, waiting 100% completed guide & with all DLCs version

Playing TR 2013 &

ROTR 20 Years w/DLCs version (9x %)

侯爵府

畀面勳章

回覆 fhccc 的帖子

未DL, waiting 100% completed guide & with all DLCs version

Playing TR 2013 & ROTR 20 Years w/DLCs version (9x %)

100% ? r u SERIOUS?
你要玩幾多周目先可以達標?
上隻我就貢打爆乍,1周目only;只是正版玩了一轉;cpy破之又玩一轉而已...
打爆刀頗花時間,再2丁目3丁目落去真係人刀顛><

反而...黎緊/等緊呢隻...那有時間玩?

大宅

• Co-op play will be introduced in the first downloadable content pack, which is scheduled for October 2018. It is not yet known what this will involve. A total of seven DLC packs are planned, to be released each month between October 2018 and March 2019. In addition to a Challenge Tomb and story mission, each DLC pack will include an outfit, weapon, and skill.

100% completed = deeply enjoyed the game

especially if you are pay $

大宅

For you to 100% completed:
https://tombraiders.net/stella/tomb11.html

This woman play TR for years:

https://tombraiderhorizons.com/2014/07/20/in-the-spotlight-stella/

首頁

尾頁

跳至