★☆ 機照打,水照吹 ☆★

fhccc
|
Recent Sony e-mail promotion:

https://www.sony.com.hk/zh/electronics/walkman/dmp-z1

Are those buyers really super golden ear???

I will rather use it to buy a newest Intel CPU PC with RT 2080Ti !
Aardvark
|
fhccc 發表於 19-1-13 02:00

https://www.sony.com.hk/zh/electronics/walkman/dmp-z1

Are those buyers really super golden ear???

I will rather use it to buy a newest Intel CPU PC with RT 2080Ti !

I would rather need grab me a nVidia Titan V, only $29,500
o黑o黑
|
回覆 fhccc 的帖子

音質靚到曉飛都冇用啦, 咪又係聽MP3...

講真呢排心思思想換左部車機, 呢方面F兄有冇研究?

o黑o黑
|
回覆 Aardvark 的帖子
I would rather need grab me a nVidia Titan V, only $29,500

嘩...成3皮野

呢張有咩咁架勢呢?

ChunChun_Daddy
|

回覆 o黑o黑 的帖子

音質靚到曉飛都冇用啦, 咪又係聽MP3...
講真呢排心思思想換左部車機, 呢方面F兄有冇研究?
3 MP3 128kbps
4 FLAC 96kHz/24bit

5係化?官網寫mp3刀只係實扑128kbps? n年前開始刀只係聽320kbps啦...
6皮幾嘢刀只得呢個lv?

|
回覆 o黑o黑 的帖子
嘩...成3皮野

呢張有咩咁架勢呢?

3皮嘢用黎打game啫;...我想要嘅...係8皮嘢呢張用黎提升"工作效率"

https://unwire.hk/2018/08/14/nvidia-ray-tracing/notebook/

o黑o黑
|
回覆 ChunChun_Daddy 的帖子
5係化?官網寫mp3刀只係實扑128kbps? n年前開始刀只係聽320kbps啦...
6皮幾嘢刀只得呢個lv?

可能係針對發燒友卦, 不過音響發燒友好似係唔玩呢d...

3皮嘢用黎打game啫;...我想要嘅...係8皮嘢呢張用黎提升"工作效率"

8皮野咁抵玩, 冇諗喇...去馬啦, 提升工作效率...搵多幾倍

我睇完成編文都唔知呢張實情係要黎做咩? 唔係真係打機呀?

fhccc
|
工商業繪圖Rendering出3D影像,電腦動畫製作
fhccc
|
回覆 o黑o黑 的帖子

"講真呢排心思思想換左部車機"

你Up乜春呀?

汽車我唔識㗎,冇$和養名車煩(泊位,税,
保險 + 隨時被人一隊。。。花或破相)
|
fhccc 發表於 19-1-15 04:40
工商業繪圖Rendering出3D影像,電腦動畫製作
鴨孫劣裂 - 威!

|

最近DL左呢隻(30激左右){見gameplay看似不俗},頭先試左大媽果免裝版...OK喎{只不過殘体字...}
玩緊1st round......so far感覺5錯~

o黑o黑
|
"講真呢排心思思想換左部車機"

你Up乜春呀?

車機即係汽車音響囉, 我以為你有玩開, 睇下有冇呢方面意見提供咁姐...

o黑o黑
|
最近DL左呢隻(30激左右){見gameplay看似不俗},頭先試左大媽果免裝版...OK喎{只不過殘体字...}
玩緊1st round......so far感覺5錯~

殘体字冇問題丫, 最緊要好玩...

另外...有野請教...pls check pm...

|
回覆 o黑o黑 的帖子
殘体字冇問題丫, 最緊要好玩...
另外...有野請教...pls check pm...

玩係OK幾好玩果亭{若有得連線合作玩相信又另一番體會},full ACTION黎講呢隻嘢蒜做得5錯;會試下keep住煲落去...{SOTR/DSiii/呢隻/仲有之前玩緊的...wow;忙到丫><}
pm已chk; 輪到你^^
o黑o黑
|
玩係OK幾好玩果亭{若有得連線合作玩相信又另一番體會},full ACTION黎講呢隻嘢蒜做得5錯;會試下keep住煲落去...{SOTR/DSiii/呢隻/仲有之前玩緊的...wow;忙到丫><}
pm已chk; 輪到你^^

聽你咁講應該唔錯咁喎, 反正呢排冇乜好玩...

|
回覆 o黑o黑 的帖子
聽你咁講應該唔錯咁喎, 反正呢排冇乜好玩...

你睇下上面果gameplay先{跳走CG直去真遊戲畫面}...
我likey呢種啫,未必一定會合其他人心水嘅....

PM你links了; 有沒問題...

o黑o黑
|
你睇下上面果gameplay先{跳走CG直去真遊戲畫面}...
我likey呢種啫,未必一定會合其他人心水嘅....

PM你links了; 有沒問題...

Oh no...尋晚覆完pm竟然忘記左回post, sor...

冇睇哂全條片架, 信你嘛, 吹水吹左超過十年了, 我好認真分析過這十年數據, 得出一個結論, 我地打機既喜好應該好接近

好...一於搞掂"pm"就搞呢個啦...

|
回覆 o黑o黑 的帖子
Oh no...尋晚覆完pm竟然忘記左回post, sor...

冇睇哂全條片架, 信你嘛, 吹水吹左超過十年了, 我好認真分析過這十年數據, 得出一個結論, 我地打機既喜好應該好接近

好...一於搞掂"pm"就搞呢個啦...

5使sor~ 矛樹!
係?當真?Really... ??

pm已覆... ur turn~
fhccc
|
又一條機友放番出來,是否根本太大口弟到頭暈眼倦?

https://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=7086407
|
又一條機友放番出來,是否根本太大口弟到頭暈眼倦?

條友嫌5夠大5夠頭暈眼花就真...佢話起碼呢個先arm佢...