興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子

大師,再re-覆PM了...chk chk...
goGOgo STRANGE BRIGADE 去...耶~

子爵府

回覆 fhccc 的帖子
又一條機友放番出來,是否根本太大口弟到頭暈眼倦?

咁大根本就唔好用, 打機就仲on居, 真係會頭暈眼花, 放响睡房當電視還可以...

子爵府

回覆 ChunChun_Daddy 的帖子
大師,再re-覆PM了...chk chk...
goGOgo STRANGE BRIGADE 去...耶~

都係時候搵定, 留番過年打個天昏地暗

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
都係時候搵定, 留番過年打個天昏地暗

矛錯!希望到時可以「清減」/打爆一d"驚";以騰出多d HD空間去儲返其他大型games...

子爵府

矛錯!希望到時可以「清減」/打爆一d"驚";以騰出多d HD空間去儲返其他大型games...

我就冇你咁多儲備, 我只想搵隻值得一煲既好game陪我度過呢個農歷年假期, 好耐冇喪煲了, 時間係一個問題, 更重要係好game難求...

大宅

2023年兔年勳章 牛年勳章

點解Blizzard咁x耐都唔解除Diablo III 和擴展版
的單人模式連線保護,唉。。。等到第七年
莫非真要我付US$30買兩套

https://us.shop.battle.net/zh-tw/product/diablo-iii-battle-chest

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
我就冇你咁多儲備, 我只想搵隻值得一煲既好game陪我度過呢個農歷年假期, 好耐冇喪煲了, 時間係一個問題, 更重要係好game難求...
呢期我刀只不過:S.B. / SOTR / dsiii 呢三款主力 {e+SB跑出高一線添}
他果d...if果晚沒時間玩上述3嘢便或會抽出黎"無聊下"貢乍><

侯爵府

畀面勳章

回覆 fhccc 的帖子
點解Blizzard咁x耐都唔解除Diablo III 和擴展版
的單人模式連線保護,唉。。。等到第七年
莫非真要我付US$30買兩套

https://us.shop.battle.net/zh-tw/product/diablo-iii-battle-chest

呢類RPG當然非我茶類......
乜真係完全矛出過"XX"咩?定...連掟撈吠刀5當咩一回樹嘅CPY/個人很佩服嘅Coxxx/其他神級之流也對這'驚'沒動過半分興趣?

US$30大洋啫,F兄5等得嘅話刀會敗佢返黎嘅...
趁就黎CNY, goGOgo ...

大宅

2023年兔年勳章 牛年勳章

Skidrow 出過離線伺服版,
但唔掂有問題

子爵府

呢期我刀只不過:S.B. / SOTR / dsiii 呢三款主力 {e+SB跑出高一線添}
他果d...if果晚沒時間玩上述3嘢便或會抽出黎"無聊下"貢乍><

咁已經好勁啦, 我比較專一, 通常都係一隻隻咁打...

SB...好...轉頭搞搞佢先...

男爵府

What the hell?!
&quot;And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream.&quot;

&quot;Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space.&quot;

&quot;The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team.&quot;

子爵府

回覆 Aardvark 的帖子
What the hell?!

全程玩俯瞰角度 以前都有隻類似的, 係就係幾特別, 不過我應該唔會玩喇

侯爵府

畀面勳章

回覆 Aardvark 的帖子
what the hell?

回覆 o黑o黑 的帖子
全程玩俯瞰角度 以前都有隻類似的, 係就係幾特別, 不過我應該唔會玩喇

呢種"苦視"法....我倒0願試玩呢個「西遊記?」(, )巧過啦...{一出已咩左}

子爵府

呢種"苦視"法....我倒0願試玩呢個「西遊記?」(, )巧過啦...{一出已咩左}

雙比之下, 呢隻的確係好d, 不過我好小玩呢類, 手機反而有掂下, 裝左隻云斗羅, 都係橫向2d, 間中都會開黎玩下...

男爵府

Bump
&quot;And liftoff, the final liftoff of Atlantis, shoulders of the space shuttle, America will continue the dream.&quot;

&quot;Liftoff for the final launch of Endeavor.  'xpending our knowledge, 'xpending our lives in space.&quot;

&quot;The final liftoff of Discovery, a tribute to the dedication, hard work and pride of America's space shuttle team.&quot;

子爵府

年廿七了, 爸打收爐未?

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
年廿七了, 爸打收爐未?
廿八。
一早已收左皮...啊5係,係收晒爐了...
周清game計劃始動...
祝各位 豬年身體健康,財運亨通,繼續發財,發過豬頭...
:gung: , :hei: , :fat: , :choi:

子爵府

廿八。
一早已收左皮...啊5係,係收晒爐了...
周清game計劃始動...
祝各位 豬年身體健康,財運亨通,繼續發財,發過豬頭...

你就正啦, 我做埋今日先收爐呀, 乜都未買, 聽日要去同人逼餐死...

清game...你咁多存貨點清得哂?

男爵府

o黑o黑 發表於 19-2-3 01:57
你就正啦, 我做埋今日先收爐呀, 乜都未買, 聽日要去同人逼餐死...
Have 2 work on Monday n Friday, i.e. only leave on PH. OK la

侯爵府

畀面勳章

回覆 o黑o黑 的帖子
清game...你咁多存貨點清得哂?

者自清...; 盡量係啦...完成到頭三個已經巧大功積架喇... + 油 !

年+把勁呀!

首頁

尾頁

跳至