跳至

首頁

尾頁

大宅

2024年龍年勳章

BB個頭仔成日向左訓搞頭個頭仔唔圓.
次次佢睡了都同佢整返第二邊訓.一會佢自已又轉返左.....都唔知點搞好!

大宅

我都係, bb 成日偏向右, 個頭後面扁0左 ><

大宅

2024年龍年勳章

醫生返映. 佢O地話一歲前頭骨未成形所以會訓偏. 所以一定要係一歲前整返好先得. 如過O左一歲都整唔返好就成世都係O甘 .
醫生叫我整個B訓另一邊, O甘偏那邊便會生返高. 但次次整佢訓另一邊一會又轉返左邊. 再唔係就整到佢醒O左大哭. 都唔知點搞好......

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

洋房

我個囝都係偏向左訓, 用咗好多方法令佢訓番右面都唔成功, 依家亞囝左面後尾枕扁得超犀利, 都唔知點算.

禁止訪問

畀面勳章

大宅

原帖由 chingbbchingbb 於 10-8-6 23:55 發表
我個囡個頭都訓扁左,佢一出世成日訓埋一邊!我同佢睇過醫生,話囡囡有d斜頸,要做物理治療,而家好好多!!!醫生話囡囡條頸緊,都會影響佢訓扁左個頭!希望大d個頭睇落無咁覺!!!!! ...

would you mind telling me which hospital you saw?? I think my son having the same problem,but I bring him to PYN for other reason when he is 2 months,I mention about this to
DR,he dare to say it cant see because my son too young! Please advise,Thankyou so much!

首頁

尾頁

跳至