跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章

仲未搵到褓姆車呀!!?? 可否幫忙提供褓姆車電話呀!? thx~~
你快樂~~~所以我快樂~~~

大宅

你意思指真正可坐10幾人果d褓姆車定街車(客貨van)?
如果客貨van果種, 我有介紹... 我自己之前都係用呢架, 佢係新款van 仔, 幾舒服~
如果係pm 通知我...我比少少詳細d既資料你

大宅

你個囝讀邊間呀?學校無車呀??

大宅

醒目開學勳章

我個仔讀華德, 報之前問話有校車, 點知校車公司最近覆我話人少, 開唔到荃灣e條線, 搵o左好多間褓姆車又話唔經, 屋企仲有個細讀k2上晝, 自己又返shift好難接送返學, e+真係頭都痛埋呀!!!

原帖由 C+B 於 10-8-11 09:28 發表
你個囝讀邊間呀?學校無車呀??

你快樂~~~所以我快樂~~~

大宅

原帖由 elainetam 於 10-8-10 09:34 發表
你意思指真正可坐10幾人果d褓姆車定街車(客貨van)?
如果客貨van果種, 我有介紹... 我自己之前都係用呢架, 佢係新款van 仔, 幾舒服~
如果係pm 通知我...我比少少詳細d既資料你 ...

我有興趣知多d呀, 但有d唔明你的意思, 可否講得詳細些呢, 你意思係咪即係call van, 冇保姆跟車, 但司機會送小朋友到學校&返屋企, 我有冇會錯意呢? call一次van都係50元, 一個月咪好貴?
利媽媽:SUSANNA (亞SU)    利爸爸:CHRIS
利BB: NATALIE (邋遢妹、妮妮)

首頁

尾頁

跳至