自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

除"蟎"o既吸塵機

請問大家有無用緊一隻除"蟎"o既吸塵機, 牌子好似係 hyla.

好唔好用呢? 好想買, 但好貴..... 所以想聽o下各位用家o既
意見~~~ thanks in advance~~~
[img align=left]http://www.iuploads.com/free_image_hosting/images/CHO/statue04.jpg[/img]

別墅

Re: 除"蟎"o既吸塵機

up :-P
[img align=left]http://www.iuploads.com/free_image_hosting/images/CHO/statue04.jpg[/img]

複式洋房

我現時用的牌子叫"rainbow", 好好用, 平時開著當洗空氣, 每個星期換床單時做除"蟎", 可以真空處理我d毛公仔, 如果羅去干洗要$250, 吸冷氣器機, 抽濕機的filter及洗抽油煙機又得, 不過真係好貴. 但用過之後又真係好好用, 如果介紹朋友買, 可以有禮品送, 所以唔好怪我講咁多當買廣告, .

你可以看看這個"rainbow", 同你所說的"hyla"比較, 如你有興趣, 可以pm我比sale電話你.

大宅

*JackMon*

想問下你講嗰個牌子 rainbow 吸塵機幾多錢?

複式洋房

Cosmac2 寫道:
*JackMon*

想問下你講嗰個牌子 rainbow 吸塵機幾多錢?

其實都唔可以叫吸塵機, 佢係用水, 冇塵袋, 唔似吸塵機會噴塵有臭味; 一边清潔一边可以洗空氣, 用完倒水就得, 我介紹了兩個朋友買, 有兩張vouchers, 再介紹多一個買, 就多一張voucher, 三張可以換22件"皇后"煲一様物了, 不過牌子不同的煮食系統. 月供$780, 共二十四期. 我買了半年, 買時肉到赤, 但真係好好用, 我連冬天的大衣及毛公仔都用佢d配件來清潔及真空消毒殺菌, 方便又省錢.

男爵府

我昨天看了hyla的示範都不錯,同rainbow好似,但價錢比較平,再送一部空氣清新機,我覺得rainbow的sales比較煩,hyla就不會硬sale,但我2邊都無買,因真係幾貴同埋部機size都幾大,所以都無位放。 :cry:

hyla: $17000
rainbow: $18000+

別墅

kyliema

係?? 送埋空氣清新機? 等我都問o下個sales 先~~
我都覺得 hyla 個sales 幾好! :-P

*JackMon*

唔該晒你o的資料!! 因我蝦子餅都鎖定目標想買 hyla o個
部!! 不過好貴, 又無位放............所以心大心細睇o下有無
用家意見............ 再決定!! 依家我o地仲煩緊~~

男爵府

+MaMiAKiRA+︰

如何你真係買hyla,記住叫他們送多些東西呀,同埋話我知好唔好用?如果可以再平d就好啦。 你個sales叫什麼?我個叫阿忠。

複式洋房

kyliema 寫道:
我昨天看了hyla的示範都不錯,同rainbow好似,但價錢比較平,再送一部空氣清新機,我覺得rainbow的sales比較煩,hyla就不會硬sale,但我2邊都無買,因真係幾貴同埋部機size都幾大,所以都無位放。 :cry:

我個sale都唔算煩, 係我看到部機之效果才買的, 佢算執到, 唔使點口水多多就sale到我; 不過佢到幫我贏左兩張vouchers可以換禮物. 還有rainboq部機一樣可以當空氣清新機及香氛機, 如果正在考慮要買機, 不如都係順便看rainbow才決定買边隻呢!!

大宅

我而家用firter queen,唔係用水架,我覺得好d,rainbow係用水既,我唔係咁鍾意.
我o個經過我部勁講價後...約16000,都好肉痛,不過真係勁好用....:) :lol: :lol: :lol:

有興趣可pm sale tel比你
各位姨姨好,我係cherrie,,我仲有個姐姐13歲啦,佢唔想出鏡,所以我......!!

別墅

kyliema,

我o個個好似係姓張o架~~~ :-P

*JackMon*
我記得hyla o個部都有空氣淨化o既功能!! 真係好多部都
差唔多喎!!! :-P

connie,
你用緊o個部firter queen 唔係用水, o感係用咩o架??

珍珠宮

醒目開學勳章

尋日 hyla 上咗我屋企做 demo
佢比我既價錢係 18000, 冇野送!!
我呢個 sales 都几煩
我問佢價錢
佢就遊花園講一輪廢話
又話甚麼健康無價

又勁踩我部 osim
又叫我 tray in 部 osim 買佢部 hyla
最後見我唔 so 佢
就叫我買空氣清新機
之前又話淨買空氣清新機無用
要配合埋佢地部吸塵機先有用
前言不對後語

佢都有踩 rainbow
話佢地呢部先係最新最好用喎

kyliema 寫道:

子爵府

2024年龍年勳章

我都有興趣去幫間屋除蟎, 之但係部機對我嚟講真係幾貴, 同埋冇定放, 而且我又好懶....最好有人幫埋我做就好喇...嘻嘻... :mrgreen:

我知有公司提供呢類服務, 佢地好似係用 filter queen 嘅機...揾埋人上嚟我度做...唔駛我煩, 收費可以斷次計, 亦可以好似 facial 咁買套票做, 我都諗住試吓....唔岩又唔駛煩部機點處置, 我諗咁可能對我有彈性d... :lol: :lol:

男爵府

我諗每間公司都有煩的sales,最緊要找一部合用的,對嗎?

首頁

尾頁

跳至