自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

之前呢~
有個開倉係葵涌果邊..
好抵...50蚊有一對波鞋仔~廸廸尼架~~
你地有冇人有資料呀?
唔知而家仲有冇呢~>_<
我都想買番幾對比囡囡呀~~

禁止發言

男爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

係呀~~我估係呢間呀~
um..過年前呀..有排等><
同埋呢..好似係..同埋..好似d 開放時間好"了能"...
好難就...

禁止發言

禁止訪問

Deep Anger開倉 飾物童裝兩折

禁止發言

複式洋房

尋日係屋企留下收到傳單有開倉,唔知你們有無興趣:

童裝低至3折,有t-shirt , 鞋仔,裙仔....(不過佢d圖似淘寶...)

開倉日期:20/9/2010-30/9/2010
時間:12:00-8:00p.m
地點:葵涌和宜合道麗晶中心A座16樓15室

禁止發言

複式洋房

原帖由 fanel09115 於 10-9-21 14:28 發表
唔知你會唔會去睇呢? 呢度對我黎講就唔就腳啦, 如果有人去既希望可以報下料, 同埋可唔可以睇下張圖呢? Thanks

題外話 : 有d媽咪一睇就知對方係賣淘寶貨, 都好似幾多人會係淘寶買野喎, 其實係未直接係網上賣會平 ...

可能依1,2日會去,因為落雨...唔係咁方便四圍去~(下個月生得 ^^)我試下映低張傳單la...我部printer未裝~ ^^

禁止發言

複式洋房

原帖由 fanel09115 於 10-9-21 19:03 發表
唔該晒@_@咁你去完麻煩報下料啦, 不過大住肚仲要就生得, 真係出入要小心d, 呢幾日仲落雨tim, 我之前都係大住肚週圍去d開倉.....

咁大家分享交流下~最重要係幫到大家買到平野... ^^
我明天應該可以post相上黎~ sorry!要大家等~ ^^

禁止訪問

好媽媽勳章

複式洋房

等我upload比大家眕睇左先~ ^^

複式洋房

原帖由 smallsam 於 10-9-22 08:50 發表

hi, 可以幫我睇下有無學步鞋嗎? 我想搵有support及前面屈腳位有彈性既, 唔好太軟or太硬鞋底, 唔該晒!

剛剛返黎la....個到地方好細...無想像中咁多野買同咁抵....
d衫仔大約係80-110碼左右,d衫仔質料唔錯(有d係淘寶貨)

鞋仔就無咩款....不過佢話會返貨,但係個d係出街鞋....

禁止發言

複式洋房

原帖由 fanel09115 於 10-9-22 17:46 發表
唔該晒你呀:lol::" /> 想問價錢大約幾錢? 如果d衫同鞋係淘寶貨既話, 賣得貴就唔值得去啦.....你覺得d衫同鞋既款式ok嗎? 你有冇買野呀? 可否睇下d相呢? 唔好意思咁多問題tim

...

唔好咁講~ ^^我無買到呀~
因為佢d衫仔比較大個(6個月+)

衫仔
size:(大約6個月-2歲)
款式:都係今季/冬季....唔錯^^
價錢:有d就$100 3件(淘寶貨) ,
有d個牌寫住made in 韓國就大約$30-90都有(d料唔錯)女仔d衫比較靚....
外套有d就要成百幾蚊,比較in..不過唔多,得2-3件(個店主話d貨未入齊,遲d先有貨返....)

"物"仔
<-----依一類
全部淘寶貨,長"物"
價錢:好似$15@ $40 3對,(我上去淘寶睇過,大約$6.00人仔一對,不計運費)

背嚢
<----佢個到d款唔齊
$40 @ 一個
(自己係淘寶搵就$2x人仔)

鞋仔:就真係得2-3對,唔齊碼....

綜合本人意見:
可能我自己成日上淘寶睇野,知道d價係幾多~不過計埋d運費同時間都係差唔多...但係佢d衫仔料係唔錯..
如果係行開行埋就可以上去望下,但如果要突登上去可能會失望...因為佢個到好細....有d碼唔算好齊,後來先知佢有facebook~上去睇個店主都係買淘寶貨多....可能你地會話我成日同淘寶比...但真係要睇個人要買d咩,多既咁就不如上淘寶或者出去睇可能仲平d!

禁止發言

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止發言

禁止發言

首頁

尾頁

跳至