自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原帖由 smallsam 於 10-9-23 00:54 發表

嘩, 勁詳細, thanks!
但我想問有無鞋仔comment? 我尼期主力想買鞋, 雖然已經訂左一對combi, 但唔sure有無貨又唔知幾時有, 就算有, 一對都唔夠想買多對呀, 可唔可以比下comment同$ idea?

我唔敢上網買野, 除非係 ...

鞋仔我尋日上去睇都係得2-3對買剩,我都有問佢幾時會有貨,佢就話可以去facebook問佢~

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

原帖由 fanel09115 於 10-9-11 22:21 發表
諗住想買件bb冷衫送比人, 打去偉基大廈度問, 佢地已經清晒場, 冇得賣, 所以大家唔洗去啦.....

我真係唔知而家呢度講唔講得, 我即管博一博啦. 我絕對唔係賣廣告, 只係同想大家share.

賣bb冷衫及ELLx牌子 (最好先打 ...

我想問下第3間系咪長開嫁??我刀想買冬天3比仔仔呀

禁止發言

水晶宮

畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

原帖由 fanel09115 於 10-9-25 09:43 發表
係呀, 有時間上去睇睇啦, 果度d野都算平ga......

好呀 THX你呀...咁大約幾$到呀?

禁止發言

大宅

Nano兒童圖書開倉

http://www.popupbook.hk/popupwin.htm

珍珠宮

好媽媽勳章

仲有葵興有個工廠大廈有自己出品的童裝長期開倉的呢?有冇人有地址電話?我好耐之前上過去一次,都ok的,不過唔見左地址電話了,如果有人有資料,請報料!

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

原帖由 阿詩 於 10-9-13 22:42 發表

有啊!我收到email,今日都去了一轉,破了財
Details 如下
化裝舞會衫開倉
地址: 九龍青山道 658 號福至工業大廈 2/F, 212 室.
開倉時間如下:-
星期一 至 星期五
10:00 AM 至 6:30 PM
星期六
10:00 AM 至 4:30 PM ...

我都去左,買左2條裙俾阿女,個老闆娘好好人,原本$60/條,佢收我$100/2條,另外護士裙只收我$20/條.

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

昨晚去過, 毫不吸引, 空手而回

原帖由 cstchan 於 10-9-26 06:18 發表
http://www.popupbook.hk/popupwin.htm

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止發言

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

$5 只有一款幾頁仙子書, $10 只有一款tractor. 其他約$100有3-4本.

原帖由 威大嬸 於 10-9-29 09:40 發表
昨晚去過, 毫不吸引, 空手而回

首頁

尾頁

跳至