自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

D員工話要一次個買$1600就ok? 但同事話唔洗呀!! Please help..
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

大宅

環保接龍勳章 BK Milk勳章

之前問過話買滿$300 就可以啦, 不過唔知而家有無改

大宅

畀面勳章

我前幾日都做咗會員,係要一次買過$1600,申請做會員初期係一次買滿三百就可以!你同事可能之前入會!

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

要一次過買1600元.

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我9月初問過啦, 佢地都話"一次過買$1600"可以JOIN, 簡直......

我平時只會買女人野/洗頭/沖涼, 之前都會買尿片, 依家都唔駛買尿片, 更加唔駛JOIN啦.

開始買$300即可JOIN會員, 果時佢地都無話$300只做一次, 以后要$1600... 所以我諗好多人都後悔當時唔買多少少野而JOIN埋會員呢...

子爵府

醒目開學勳章

初期佢吸納首批會員時係買滿$300就得架啦

民房

你同事可能早期做了會員, 所以唔駛1600咁多

大宅

$1600,仲要一張單過.對我來說根本無可能買到禁多野.

大宅

$1600 is too much... $1000 都容易D... 睇怕都幾難入會。屈記現在都有會員join啦!
愛 是 恆 久 忍 耐 、 又 有 恩 慈 . 愛 是 不 嫉 妒 . 愛 是 不 自 誇 . 不 張 狂 .  不 作 害 羞 的 事 . 不 求 自 己 的 益 處 . 不 輕 易 發 怒 . 不 計 算 人 的 惡 .  不 喜 歡 不 義 . 只 喜 歡 真 理 .  凡 事 包 容 . 凡 事 相 信 . 凡 事 盼 望 . 凡 事 忍 耐 。   愛 是 永 不 止 息 ...

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 joyceinhk 於 10-10-7 13:39 發表
$1600,仲要一張單過.對我來說根本無可能買到禁多野.

me 2

大宅

impossible to spend $1600 at manning for me...

子爵府

回覆 10# 洛婷 的文章

屈人寺都開始有得申請做會員,而且唔使要買幾多錢嘢. 我都申請咗

子爵府

原帖由 Money媽 於 10-10-7 01:53 PM 發表
屈人寺都開始有得申請做會員,而且唔使要買幾多錢嘢. 我都申請咗

可唔可以上網申請架?

子爵府

回覆 13# 藍天竹 的文章

因為張card馬上俾你,所以你最好去shop申請

侯爵府

MommyPanel勳章

請問入會後有咩優惠?

原帖由 Carmen2004 於 10-10-7 12:17 發表
D員工話要一次個買$1600就ok? 但同事話唔洗呀!! Please help..

男爵府

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 Money媽 於 10-10-7 13:53 發表

good屈銀紙都有得做會員~即去申請先

大宅

上月去萬寧問D職員,
如果有2/7~31/7期間,
購滿$300的收據(單一發票計),
可以補做會員,
現在不知仲有無!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有, 今日都仲有, 買$300就得, 今日做咗會員.

伯爵府

醒目開學勳章

而家唔洗 $1600, 只要買 $300 (折實)就可以入會喇, 我尋日都入左會呀, 仲送 1 張 $30 coupon (下次買$150先可用), 我朋友有1 張比我, 我入會即時用埋, 即減$30~

子爵府

畀面勳章

一次個買$300蚊得啦...

首頁

尾頁

跳至