自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

由kwun tong車去shatin how much ar?
今晚9時
有冇人可幫我ar?
tks

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

最好提早call車, 否則過咗8點好難搵車

別墅

問過好多間,,,,,超貴呀
原帖由 小倩 於 10-11-12 17:32 發表
最好提早call車, 否則過咗8點好難搵車

男爵府

的士啦

複式洋房

我上次由yuen long call van仔車野出kwun tong$200都唔駛~~
半個鐘度就有車~~
係yahoo可以search到好多間van仔公司架wor~~ 我自己都係咁搵

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 baby-sitter 於 10-11-12 17:33 發表
問過好多間,,,,,超貴呀

係呀, 9點過後係超貴㗎, 而且無乜車接單
你早少少出發得唔得?

如果日頭, KT > ST 唔貴㗎!
觀塘沙田 的收費為: $75

首頁

尾頁

跳至