論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如屋企冇其他人, 只有你和工人,各位會唔會喺去冲涼之前,帶埋keys及銀包跟身入去toilet? 費事工人有古惑..

水晶宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 carmankm 於 10-12-1 10:24 發表
如屋企冇其他人, 只有你和工人,各位會唔會喺去冲涼之前,帶埋keys及銀包跟身入去toilet? 費事工人有古惑..
鎖住入櫃,鎖匙跟身.

禁止訪問

象牙宮

原帖由 carmankm 於 10-12-1 10:24 發表

我係呀! 銀包 跟身!
key 也只有一只! 有時跟身, 有時會 temporary 先放其它地方.

象牙宮

原帖由 洋洋 於 10-12-1 10:39 發表
No.... 連去沖涼都咁驚工人出古惑, 不如唔好請工人...

沒試過唔見? or 從未數過銀包錢? 冇法真實!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

一定會帶入toilet.

唔見野先黎後悔就太遲. 我朋友個老公不嬲都無防工人, 有日禁左6千蚊係銀包, 個工人大膽到偷左4千重若無其事.
明天會更好~~

男爵府

我盡量都鎖0向柜內

男爵府

我盡量都鎖0向柜內

男爵府

好媽媽勳章

屋企裝左眼仔,所以沖涼就冇跟身,不過出街無論遠近我就會帶係身
.

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我全部放在主人房,如果沖涼,就鎖埋房門

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

就算有CAM,都好難話成日CHECK番D錄影,所以我寧可鎖住
原帖由 carol878 於 10-12-1 13:45 發表
屋企裝左眼仔,所以沖涼就冇跟身,不過出街無論遠近我就會帶係身
.

大宅

絕對唔會!
連沖涼都要帶埋keys及銀包,呢度係公眾浴室咩!日日咁樣做人好辛苦.工作已經好大壓力,返到家都當自己係公眾地方,我會顛!

如果真係唔信個工人,我更加唔會帶, 因為我會盡早證實佢既罪行.趁咁都落手既工人,我會豪一次俾佢,(反正我手袋唔會放好多錢),然後馬上炒佢.
當然,就唔係話將D財物亂咁放,引佢犯罪.

首頁

尾頁

跳至