跳至

首頁

尾頁

男爵府

琴晚12點半左右, 我仲未訓著, 於是摸住個肚想feel下babe, 睇下佢會唔會郁!

突然間feel到肚入面震左一下, 唔似係平時腸郁! 我keep住摸住個肚, 跟住再震左兩下! 我已經好肯定係亞b踢緊我!

於是我即刻搖醒老公, 大叫"亞b踢我啊!" 叫佢摸下我個肚, 佢都feel到亞b又踢多我一野. 不過呢下已經係最後一踢, 亞b之後唔再踢我.

我同老公討論亞b應該係用腳仔踢, 唔係出拳, 因w力度都幾大下, 好明顯!

哇~~~ 終於俾我feel到胎動! 我興奮左成日! 嘿嘿...

珍珠宮

好媽媽勳章

之後果幾個月有排你興奮呀..hahaha~
你會見到你個肚皮有波浪.....
我有兩隻大小魔怪""

大宅

你就好呀, 我都想快d feel到佢係我個肚入面郁呀, 不過我宜家至13週幾呀...有排等呀...

大宅

最近覺得個肚郁多左, 但都唔係好sure係腸定係bb...

我都好期待....

別墅

其實點分係咪bb郁呢? 琴晚我有次下腹無啦啦震左兩至三秒左右, 果種震就好似電動啲野震咁, 究竟係咪bb郁呀?

別墅

回覆 5# CherLove 的文章

我都試過咁呀~~但我都唔識分係咪就係BB郁.....

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 CherLove 於 11-1-8 23:29 發表
其實點分係咪bb郁呢? 琴晚我有次下腹無啦啦震左兩至三秒左右, 果種震就好似電動啲野震咁, 究竟係咪bb郁呀?

應該就係喇~
我有兩隻大小魔怪""

別墅

原帖由 小露比* 於 10-1-2011 15:48 發表

應該就係喇~

如果真係bb郁, 我真係要yeah一聲! 哈哈...
不過果晚後都冇咩點再震, 只係有時好似平時肚餓打鼓咁, 其實佢會唔會日日都震架?! 哎呀~ 越講越期待快啲有第二, 第三....次呀!!! 哈哈...

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 CherLove 於 11-1-11 00:19 發表

如果真係bb郁, 我真係要yeah一聲! 哈哈...
不過果晚後都冇咩點再震, 只係有時好似平時肚餓打鼓咁, 其實佢會唔會日日都震架?! 哎呀~ 越講越期待快啲有第二, 第三....次呀!!! 哈哈... ...

初頭真係久唔久好留心先會感覺到嫁咋"
我17wk前都仲係久唔久感覺到 ..
17wk幾到而家18wk4喇 ..
呢幾日佢郁得明顯左好多喇...
我有兩隻大小魔怪""

大宅

我而家20周啦
差唔多一日郁3次左右啦(通常佢郁既時候會有幾下比你感覺到既)

尤其係急尿既時候特別明顯!

別墅

我個阿B暫時都冇你地郁得咁密, 但我岩岩又感到佢喺我肚臍落少少郁左幾野呀!!! YEAH~

男爵府

我只係第一胎, 17週已經feel到胎動, 好似快左d.

琴日去見醫生, 佢聽到我咁快都打左個突.

仲有就係, 呢一個星期亞b郁得好多, 個個鍾都郁. 頭頭應該唔會郁咁多既wor...

我有d驚! 唔係亞b有咩問題啊? 定係佢定時出左世會好百厭??

別墅

我都係第一胎黎架, 我阿b又唔會個個鐘都郁, 我發覺佢通常喺黃昏到夜晚時間郁囉~

首頁

尾頁

跳至