論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

幫忙

想問吓各位,我已請了另一位印印,但我舊印印未辭退, 我唔想俾佢知道我要炒佢,現階段我需要做什麼,我希望新一個能在9月底前來港,我已經將所有資料交給新agent,想知道大約需幾來新印印幾時到,我有無什麼信件去人民入境事務處,例如與舊印印終止合約將此合約傳真去人民入境事務處請求能批准早些來港,而我有無必要現在通知舊agent我將會炒舊印印,因我都幾急吓.多謝幫忙

別墅

Re: 幫忙

1. 首先你的新agent需要通知人民入境事務處個喎!
因為你要幫新的印印辦入境手續架麻!

2. 聽朋友說,直接到入境處最快,當然要睇你的情況而決
定啦!不過我都是找agent出信,但需兩個月才辦妥!

複式洋房

Re: 幫忙

anitaceci 寫道:
想問吓各位,我已請了另一位印印,但我舊印印未辭退, 我唔想俾佢知道我要炒佢,現階段我需要做什麼,我希望新一個能在9月底前來港,我已經將所有資料交給新agent,想知道大約需幾來新印印幾時到,我有無什麼信件去人民入境事務處,例如與舊印印終止合約將此合約傳真去人民入境事務處請求能批准早些來港,而我有無必要現在通知舊agent我將會炒舊印印,因我都幾急吓.多謝幫忙

你係407K度填左舊印印幾時走呀?快D叫你新Agent教你點做,舊工人唔走,新工人visa唔出嫁,快D問啦。

首頁

尾頁

跳至