自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

係咪有分地區?定你地有贈品?

我琴晚睇佢網,24m約,tv+broadband+phone,$199,不過12個月免費。

王國長老

王國長老

其實都係多得之前bk各位報料, 我睇完心裡有數, 個sales打黎, 我已經chok佢我要$128, 我話見到其他網友都係呢個價, 佢一味話冇可能, 好耐冇做呢個價.

$148都唔算太過, 不過我係搏一搏話我唔要咩電視電話, 再減, 估唔到佢真係肯減到$138, ok啦, 殺佢:mrgreen:

我冇諗過佢早半年就打黎傾續約, 我用左半年之嘛. 一傾就傾兩年, 唔俾低d價我唔制.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

侯爵府

咁咪即係半價? 新客戶?

原帖由 我愛Corina 於 11-2-18 17:44 發表

我琴晚睇佢網,24m約,tv+broadband+phone,$199,不過12個月免費。

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 beeg321 於 11-2-18 16:57 發表
我bb100,2月中 剛續兩年,$108月費+家居電話

你個服務計劃編號係咩(Plan no#)?

可以SHARE 比大家嗎...大家就可以比呢個NO# D sales 用黎續約..

THANKS

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 yy25 於 11-2-18 17:39 發表
sales 尋日打黎,今日又打嚟.本身99蚊一年..而家要我簽多2年....99蚊上網+80蚊家居電話同電視 .....
我話吾要又係咁話好低牙好低牙mouth:mouth:" />

後者唔要啦..你同佢講,只要電話+返廿皮比佢

瑪瑙宮

原帖由 我愛Corina 於 11-2-18 17:44 發表

續約客同新客plan唔同..
續約客plan 貴d架...

seafood 價

子爵府

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=3654929&extra=&page=2我簽約是119包上網+家居電話

瑪瑙宮

原帖由 瑪利2006 於 11-2-18 21:13 發表
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=3654929&extra=&page=2我簽約是119包上網+家居電話

有服務計劃編號可提供嗎??thanks..
因為d sales實問...如果我話佢知有人用119包電話續左~

唔該晒

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我7月都到期..但係上年11月左右已經有sales開始打電話比我 個個月都有幾個電話..由218講到去148...

我唔急丫...我都係叫果d sales遲d再打黎...我唔信...冇得再平d囉..加上成日係度見到d 109,119...平咁多...

大宅

陪月勳章

我昨日續左
$108月費上網BB100+家居電話

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我個約6月到期(bb100+tel),上年11/12月開始打黎,叫價$248... 後來$229... 到上個月$189,我都話唔接受,頭先打黎,竟然話$229(bb100+tel+tv)!我話我唔需要tv,佢話tv係送架,唔要可以唔裝(但無話減價喎!),我話你們上個月先話$189,而家要$229﹖!跟住我聽唔清楚佢點講,因為電話收得唔係咁好,我真係慶慶地同佢講咁唔啱喇!跟住收線!低能!當我白痴呀!

大宅

依家仲有無人$99月費呀?

王國長老

王國長老

原帖由 小草 於 11-2-18 23:05 發表
我個約6月到期(bb100+tel),上年11/12月開始打黎,叫價$248... 後來$229... 到上個月$189,我都話唔接受,頭先打黎,竟然話$229(bb100+tel+tv)!我話我唔需要tv,佢話tv係送架,唔要可以唔裝(但無話減價喎!),我話你們上個月先話$189,而 ...

其實果D電話電視根本唔需要, 點會有FREE LUNCH, 羊毛還不是出自羊身上, 一開始我簽約已經拒絕要, 要堅持, 唔要, 唔要, 講一百次都唔要! 打黎SELL我都話唔要, 免費都唔要! 無謂好似有線咁多舊野, 唔要佢舊野又要唔知拎去度還同預早通知....

家居電話唔要都罷, 我好少講電話, 又有手提.

根本無無謂謂逼人要, 然後收貴D!
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

原帖由 jade520 於 11-2-18 22:10 發表
我昨日續左
$108月費上網BB100+家居電話

你好,

你呢個真係好平喎! 但hkbn要個no.先可以, 可否提供一下你個no.嗎?

謝謝!

子爵府

好媽媽勳章

$109/月, 再送二百蚊百x coupon... 淨係上網, 不過我老公好似話條線唔同...

但係早一日, 我簽o左第二間... 因為佢之前開$199/月...
我想要9999呀...

大宅

陪月勳章

原帖由 靖嵐 於 11-2-19 00:33 發表
$109/月, 再送二百蚊百x coupon... 淨係上網, 不過我老公好似話條線唔同...

但係早一日, 我簽o左第二間... 因為佢之前開$199/月...

$200百x coupon係因為你唔要電話先俾你

子爵府

好媽媽勳章

我冇用家居電話10年喇, 送比我都唔要...

原帖由 jade520 於 11-2-19 00:37 發表

$200百x coupon係因為你唔要電話先俾你
我想要9999呀...

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我屋企用手提接收得唔好,咩台都係,所以一定要有固網,我都費鬼事同佢講,有咩理由越講越貴!
原帖由 edea 於 11-2-19 00:07 發表
家居電話唔要都罷, 我好少講電話, 又有手提.

根本無無謂謂逼人要, 然後收貴D!

大宅

親愛的客戶:
Dear Customer,
寬頻上網服務續約確認書 Confirmation of Broadband Service Contract Renewal
多謝 閣下選用「香港寬頻」之寬頻上網服務。本公司已收到 閣下有關「更改服務計劃」之申請,現發出電郵通知有關申請已被接納及處理。有關服務計劃及賬戶資料詳列如下:
Thank you for your patronage of our Broadband service. We are glad to inform you that the Broadband Service Plan had been successfully changed upon your request. Here are your account information and service plan details:
新服務計劃資料 New Service Plan Details
服務計劃詳情 Service Plan Details
BR11924VC3–BB100 RETENTION PLAN WITH VOICE SERVICE & COMBO: 1ST-24TH MONTH: $119
登記名字 Login ID

計劃生效日期 Plan Effective Date
計劃合約到期日 Contract End Date
合約期後之服務月費 Monthly Fee After Contract Period
$ 298
算定損害賠償 Liquidated Damage Charge
$ 990 或合約期限內之剩餘月費,以較高者為準 or the remaining monthly fee that would have been payable during the minimum commitment period, whichever is higher.

水晶宮

我四月到期,最近offer我hk$128,只係bb100, 但我語續,再等!

首頁

尾頁

跳至