網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我買左幾本書, 但因為用集運送落HK, 來到已經過了十天, 即已經付了款, 但原來賣家有一套書沒有貨, 佢話第二日有留言通知我, 但我當然冇收過啦, 咁最後要退款, 但我已經付了款, 咁佢叫我比支付寶號碼佢, 我想問我的支付寶號碼, 係唔係即是那個"email賬戶名"呀?
我唔知係唔係比E個佢就得呀?

咁我係唔係要做認証至可以取回那些退款架? 請幫忙解答, 要急於比個賬戶個賣家呀!!!!

謝謝!!

大宅

你係咪經淘寶綱拍下買貨品架, 如果係, 只要係返你拍賣貨品內, 有個icon可以click退款, 跟住賣家確認左, 就會退返去你支付寶個戶口, 唔使比任何資料賣家架喎~

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

好似係整個email

水晶宮

俾e-mail 佢得架啦~

d錢好難攞番出來架, 由得佢啦, 留番下次買野用囉 ~ 唔會走咗去架 ~:)

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔該晒咁多位幫忙解答, 我比左個e-mail賬戶佢了, 唔知佢幾時會退得番比我.

侯爵府

我情況相同, 你成功後可否告知答案?
另我登記的是家中的email account (即 [email protected])怕不怕, 要不要改[email protected] 才告訴賣家?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 sunshine0613 於 11-3-14 23:15 發表
我情況相同, 你成功後可否告知答案?
另我登記的是家中的email account (即 [email protected])怕不怕, 要不要改[email protected] 才告訴賣家?

我比左個email account佢, 好快就入番錢比我啦, 冇問題呀!! 個e-mail名只係支付寶賬戶名稱, 應該用邊個都一樣的.

首頁

尾頁

跳至