在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

工人姐姐在街市及超市都找過無針線賣 ? 請問姊妹們知唔知仲有邊到有得賣

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

街市賣脹筋, 髮夾嗰d檔口咪有囉!

有時"屈人寺"都有得賣, 仲係平$9.9一包

伯爵府

原帖由 kantanjin 於 11-3-21 10:34 發表
工人姐姐在街市及超市都找過無針線賣 ? 請問姊妹們知唔知仲有邊到有得賣

用得好少ge, 我係times square 個服務台度攞針線包. 細細pack 攞黎急用 幾好ga!

大宅

原帖由 pomanlife 於 11-3-21 11:48 發表
街市賣脹筋, 髮夾嗰d檔口咪有囉!

有時"屈人寺"都有得賣, 仲係平$9.9一包

yes, 我都覺得街市實有, 但工人姐姐猛話無喎
好, 因間我去"屈"睇下先

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

日本城, 甚至有D文具店都有..

大宅

yes, anita_yps
我昨日去過晒超市. 萬x及屈人寺, 都係無
無晒心機, 最好入去日本城..哈哈. 好在搵到
原來呢樣野, 家陣咁難買

首頁

尾頁

跳至