想生BB

跳至

首頁
12345...51

尾頁

大宅

有冇人睇緊何樹勛ec或睇佢bingo的, 可以一齊傾吓, 分享嗎?

男爵府

我之前同C6一齊睇佢生BB的, 睇咗約3個月,我個仔而家20個月大啦, 好多人話佢串, 但我諗人夾人啦, 我又覺得佢幾好WOR

大宅

原帖由 ericawong213816 於 11-3-21 23:29 發表
我之前同C6一齊睇佢生BB的, 睇咗約3個月,我個仔而家20個月大啦, 好多人話佢串, 但我諗人夾人啦, 我又覺得佢幾好WOR

恭喜妳呀! 聽到你既消息, 真的好開心呀!

請問你睇佢時, 係咪日日都飲中藥? 幾多點飲?

男爵府

我都係睇佢bingo架,食咗一個月藥就攪掂。佢會問你想生仔定女,我老公鍾意仔。我個仔下個月就兩歲喇

大宅

我都係睇佢,不過無衡心,睇睇下就停,唔舒服先再睇,所以到而家仲未有.....

不過我今個星期會再開始睇,今次會堅持到有為止!!!

男爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

之前未開工, 想調理身體時睇過幾次
佢態度都ok既...自己無恆心囉
而且我要係嘉寧嗰邊睇, 都幾貴下...
唔知春園街嗰邊時間係點呢 ?

大宅

請問何樹勛ec收費如何?請否pm預約電話給我?

大宅

通常需不需耍針久?

大宅

原帖由 Chichiban 於 11-3-22 00:39 發表
我都係睇佢bingo架,食咗一個月藥就攪掂。佢會問你想生仔定女,我老公鍾意仔。我個仔下個月就兩歲喇

好掂喎. 我食了3個月了. 我諗都就快架喇.

大宅

原帖由 patsinsin 於 11-3-22 11:53 發表
之前未開工, 想調理身體時睇過幾次
佢態度都ok既...自己無恆心囉
而且我要係嘉寧嗰邊睇, 都幾貴下...
唔知春園街嗰邊時間係點呢 ?

我係佐敦睇, 都唔算貴喎.
我pm d資料你睇睇.

katieng116  PLS PM ME THX  發表於 11-12-12 11:52

大宅

回覆 Kamun

Dear Kamun,

Received, Thank for your information .

每次是否要等好耐? 他是否藥粉?需不需要釘久?

原帖由 kamun 於 11-3-22 15:12 發表

我係佐敦睇, 都唔算貴喎.
我pm d資料你睇睇.

大宅

Patsinsin:
嘉寧每次都要被診金, 緊係貴喇. 轉喇. 我只是第一次睇被百五蚊診金, 之後, 都不用被診金了.
係呢? 你係嘉寧睇時係咪會打脈打耐d, 想知道會唔會同其他地點的分別?

大宅

原帖由 sandrah 於 11-3-22 15:21 發表
Dear Kamun,

Received, Thank for your information .

每次是否要等好耐? 他是否藥粉?需不需要釘久?

(1) 我會打電話預約的, 其實有d人是walk-in走上去都得, 如預約左, 時間到佢會叫咪, 就可以入房坐住排隊等睇証, 其實都好快, 5-10分鐘左右, 就睇得, walk-in 就睇吓當時多唔多人, 咁就要睇彩數了.
(2) 不是藥粉, 是藥材, 一劑分兩日飲的.
(3) 針久我就冇喎.

男爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 kamun 於 11-3-22 15:24 發表
Patsinsin:
嘉寧每次都要被診金, 緊係貴喇. 轉喇. 我只是第一次睇被百五蚊診金, 之後, 都不用被診金了.
係呢? 你係嘉寧睇時係咪會打脈打耐d, 想知道會唔會同其他地點的分別? ...

收到PM了, THX
我覺得都係把脈把得好快, 講兩句就睇完
未去過其他地點, 唔知有無唔同

大宅

Dear Kamun,
Thank for your info again!

祝早孕!

原帖由 kamun 於 11-3-22 15:34 發表

(1) 我會打電話預約的, 其實有d人是walk-in走上去都得, 如預約左, 時間到佢會叫咪, 就可以入房坐住排隊等睇証, 其實都好快, 5-10分鐘左右, 就睇得, walk-in 就睇吓當時多唔多人, 咁就要睇彩數了.
(2) 不是藥粉, ...

大宅

原帖由 patsinsin 於 11-3-22 15:53 發表

收到PM了, THX
我覺得都係把脈把得好快, 講兩句就睇完
未去過其他地點, 唔知有無唔同

我諗都可能冇乜分別.

我覺得佢都幾好, 佢都冇乜點串我, 仲有時會講笑添.但見有d人冇介口又要再去覆診睇佢, 佢都真係會串你架, 但都是因為唔聽話姐. haha.

佢會叫我排左卵後, 再去睇佢, 你哋係咪呢 ?

大宅

原帖由 sandrah 於 11-3-22 16:15 發表
Dear Kamun,
Thank for your info again!

祝早孕!

唔洗客氣. 多謝你的祝福. 我會努力架喇

大家加油呀!

大宅

原帖由 sakbbjaijai 於 11-3-22 11:46 發表
我都係睇佢,不過無衡心,睇睇下就停,唔舒服先再睇,所以到而家仲未有.....

不過我今個星期會再開始睇,今次會堅持到有為止!!!

我就有恒心咁日日飲, 但是, 唔知係咪需要日日都要飲呢? 唔該你去睇時問下ec 或者副ec, 我成日都緊張到唔記得問呀. Thank you.

男爵府

原帖由 kamun 於 11-3-22 16:49 發表

我就有恒心咁日日飲, 但是, 唔知係咪需要日日都要飲呢? 唔該你去睇時問下ec 或者副ec, 我成日都緊張到唔記得問呀. Thank you.

佢話一星期飲4次, 停2日咁囉
同埋唔好食花膠
佢要人介口介得好清, 不過基本上我都介到, 係介唔到辣囉

大宅

原帖由 patsinsin 於 11-3-22 17:04 發表

佢話一星期飲4次, 停2日咁囉
同埋唔好食花膠
佢要人介口介得好清, 不過基本上我都介到, 係介唔到辣囉

明白. 原來一星期飲4次, 我又時唔得閒煲都會停左1-2日.

係呀係呀! 第一次見ec時, 佢就同我講. 酸辣唔食得.
我即告O哂咀. 哦 ~ 左一聲.
我心諗, 最鍾意就係食酸辣野.. 橙囉橙囉.

首頁
12345...51

尾頁

跳至