自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: Cinnamoroll 夏日繽紛嘉年華

購票同 xo 或 玉桂狗係台上影相,要$30,即影即有相,不過我們無影。
我今日都有去,玩

大宅

等我星期六or日都去嗰喥行吓街, 睇吓嘢先~
2個寶貝~雅詠&灝泯

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

我今日都去完, $30影張相都幾貴, 但係女兒鍾意又無乜地方可以影到. 影完送左個新幹線汽球, 可以攞返屋企比囝囝. 大家開心. 跟住整左頸鍊, 好難整得靚. 同埋整砂畫, 整得靚好花時間同心機.
大家記住係果處睇啱野就要買, 因為好多特價野其他Sanrio係無得賣架, 例如玉桂狗風扇只剩一部諗住去其他Sanrio買, 點知佢地話果處啲野大部份都無, 就算有都唔係佢地個價錢.

大宅

hi,

請問地點在那裡?是否每日都有?

大宅

等我sat同我姨甥女去睇下同時shopping下先.
cherryma 寫道:
我今日都去完, $30影張相都幾貴, 但係女兒鍾意又無乜地方可以影到. 影完送左個新幹線汽球, 可以攞返屋企比囝囝. 大家開心. 跟住整左頸鍊, 好難整得靚. 同埋整砂畫, 整得靚好花時間同心機.
大家記住係果處睇啱野就要買, 因為好多特價野其他Sanrio係無得賣架, 例如玉桂狗風扇只剩一部諗住去其他Sanrio買, 點知佢地話果處啲野大部份都無, 就算有都唔係佢地個價錢.
[img align=left]http://sc.groups.msn.com/tn/5B/E1/cinnamoroll/2/22.jpg[/img]

公爵府

好媽媽勳章

多謝咁多位媽咪報料
等我都去睇下先~

珍珠宮

好媽媽勳章

到底地點響邊呀?你地都無講!

男爵府

好媽媽勳章