使用意見

跳至

首頁
12345...8

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章

請問新個PM icon,係咪唔洗打收件人名,直打內容就得.

bk_admin  對!  發表於 11-3-31 11:53

大宅

完全明白..

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁即係仲未可以tick好友box, 做一帖多發?

bk_admin  暫時未能夠,但技術部會盡量保留舊有pm功能,請大家耐心等候。謝謝!  發表於 11-3-31 13:10

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

明白啦!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bk_admin 暫時未能夠,但技術部會盡量保留舊有pm功能,請大家耐心等候。謝謝!

謝謝BK能從善如流, 希望早日能夠tick好友boxes, 一帖多發!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

thanks

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thanks

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

有番PM 啦!

珍珠宮

好媽媽勳章

想請問發的pm可以有title的嗎? 我試過發pm俾朋友, 但找不到入"title"的位.

bk_admin  親子王國這邊暫時未有附加PM標題,而教育王國(EK)就有。  發表於 11-4-1 09:35

大宅

別墅

新的pm版面好唔方便呀~無得take多個msg 一次過delete
要每個pm x 一次load一次畫面v_v"

bk_admin  謝謝您的意見!  發表於 11-4-1 14:08
人在做,天在看!
>>小三<<

男爵府

如何pm已明白了, 謝謝! 但缺少了標題列, 人家回覆回來說 "what ??" 可否攺善一下呢? thanks!

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

THX!!

複式洋房

OK..THX

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

http://www.baby-kingdom.com/misc ... ction=faq&id=49

這裡都有說明
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

大宅

人生苦短,歲月易老。一個人如果欲望太多,生命該如何承受重負,人生又怎能獲得快樂呢?因此,在人生的旅途,追求一種淡泊,坦然面對生活對你的賜予,包括 所有的磨難和不公,用平和淡定的心態去看待社會現實中的一切。做一個真實的自我:無須虛偽,無須奉承,無須圓滑,認認真真做事,踏踏實實做人!

禁止訪問

複式洋房

水晶宮

我都想知點可以一次過delete幾個pm呀?

禁止訪問

首頁
12345...8

尾頁

跳至