自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

我屋企成日都聽到裝修既聲,,就快人都痴線~
本身就正正我樓下個單位裝修,之後我旁邊個單位同佢樓下個單位又一齊裝修,,,再到樓下對面個單位,,,,大大話話呢4個單位我捱左半年嘈音~以為佢地整好啦,,因為第4個單位都已經裝緊櫃啦~點知今日見到對面大廈同我同層個單位又裝修,,,,好嘈呀~!

041810537  你楝樓新入伙的?突然咁旺ge?  發表於 11-4-11 10:34

大宅

唔係喎,真係好旺喎.我屋企都係有幾戶裝修緊,樓市旺就係咁架啦.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章

完全明白, 真係超煩~好采我果樹係居屋, 農曆年前重售果批都入晒伙, 到依家有返D寧靜~

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我樓下都係.早上唔見佢鑽牆.一到下午就鑽鑽鑽鑽攪到亞仔訓唔到晏覺.
不過..........................佢要裝收我都無計.雖有忍.鬼叫自己窮搬唔郁咩

人就是如此!喜歡隨著環境轉變.是對是錯,當下覺得好玩就不顧後果!做了媽媽時常會大罵孩子的好奇.好勝心.但做媽媽的會否反醒自己也不是如此!

大宅

我7月先搬新屋..仲要頂多3個月~我又大緊肚,,心血小,,有時訓訓下俾D裝修聲嚇醒~

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

picnic95e 發表於 11-4-11 10:30
我屋企成日都聽到裝修既聲,,就快人都痴線~
本身就正正我樓下個單位裝修,之後我旁邊個單位同佢樓下個單位又 ...

你係咪同我住埋一個屋苑同一幢大樓架? 而家係度鑽鑽鑽

我住左咁多年嘈足咁多年呀 人都癲

大宅

041810537 你楝樓新入伙的?突然咁旺ge?
我呢度系好舊年代既太古樓(鰂魚涌),,以我所知OVER 40年~不過一個單位要200萬以上~

首頁

尾頁

跳至