夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

對水瓶座的老公�男朋友的意見,分享下!

大家覺得水瓶座的老公�男朋友同自己夾唔夾呀?

大宅

Re: 對水秤座的老公�男朋友的意見,分享下!

一時時啦.因為我是天秤座,有時都會心靈相通,但有時候唔知佢在想什麼?有時覺得好浪子、有時好爸爸、有時好老公、有時叫極都唔應,都幾難測.
總之成日都要
?-(
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

侯爵府

Re: 對水瓶座的老公�男朋友的意見,分享下!

男朋友係水瓶座,佢有時好理智,但有時又傻更更,成個細路,我唔係好知佢諗緊乜...

大宅

me too,
當時男朋友現在老公,他都是這樣的.

有時好開心 有時好angry :tongue:

王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog
該用戶已被刪除

侯爵府

elmo&cookie 寫道:
我係山羊座, 我老公間中反對我意見就成個大BB, 又要老婆好關心佢;水瓶座好貪靚, 我老公好貪靚可惜生得唔靚仔; 我老公成日唔知自己想點所以佢話唔到比我聽我又估佢唔到;佢樣樣要老婆記得佢, 但佢又唔係樣樣記得我, 但總括水瓶座的老公是較全面

男朋友又係好識打扮既人,所以佢都唔需要我俾意見佢。但佢就會對我有意見,例如夏天唔好成日著背心出街,牛仔褲又唔好著咁tight & 低腰.....

但佢生活上又係唔識take care自己,雖然對工作認真,但好多時會忽略左身邊既野,包括埋我,所以有時我覺得我地既相處太plain。雖然我間中都會俾d surprise大家,但有時真係覺得累...

我係人馬座,但一d人馬座既特點都冇

侯爵府

對佢既新感覺: 博愛---- 人人平等, 有時做佢朋友 &女朋友係冇分別 :cry:

複式洋房

我老公都係水瓶座(我係獅子), 我覺要知佢o地心入面d 野, 係要氹佢講lor, 或者估o岩o左先講, 又唔鐘意人管住, 絕對絕對好需要自由度, 又唔鐘意人煩佢, 對佢要好似朋友咁lor, 不過要佢氹你, 就真係要等lor, 好彩o既係好專一, 同有事業心, 唔係鬼嫁佢

侯爵府

我覺得水瓶座&天秤座有好多地方好相似....
我ex係天秤座,佢又係成日對好多野都平衡得滯,平平下大家就冇左

大宅

唯一好處----專一

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

agree
Stay Hungry , stay foolish !!

侯爵府

yip_ip 寫道:
唯一好處----專一

專一,不過有少少平淡

複式洋房

我系人馬 老公系水瓶  覺得同他做朋友好過做夫妻 

對工作認真 專唔專一我就唔系好知因為成將我愛你我好愛你掛系口度   

侯爵府

demon_lover13 寫道:
 我系人馬 老公系水瓶  覺得同他做朋友好過做夫妻 

對工作認真 專唔專一我就唔系好知因為成將我愛你我好愛你掛系口度   

我同你一樣呀,我都係人馬,我都有咁既感覺...

首頁

尾頁

跳至