想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇人睇過葵芳利康中醫診所之後有BB?可否分享下.

複式洋房

因為媽咪嘅同事等左1年都冇,之後佢去利康中醫診所睇左一個月就有左,所以我下個月去睇,唔知有冇人都睇過呢?

別墅

回覆 et7et8 的帖子

我睇佐斷斷續續9個月, 但都係 未有 !!!
不過佢話咩都唔洗戒口, 只係唔好飲 / 食凍野就OK呀

複式洋房

我想問收費幾多?同一次開幾多日藥呢?

大宅

Kwai Fang -- let us know direction ? I want to try..

大宅

et7et8 發表於 11-5-17 16:13
請問有冇人睇過葵芳利康中醫診所之後有BB?可否分享下.

et7et8, 我BOOK咗聽朝早睇呀, 我都睇係BK嘅JM分享, 話睇完佢好快就有咗喇, 所以我都想試吓.

qqlun  ECET6689,你睇完如果有時間就分享下~  發表於 11-5-17 22:24

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

之前我有朋友都介紹我去睇,我打算自己試多幾個CYCLE先~

ECET6689  好吖, 依家出門口過去睇喇, 睇完返嚟報告 ^^  發表於 11-5-18 08:26

伯爵府

2018復活節勳章

et7et8 發表於 11-5-17 16:45
我想問收費幾多?同一次開幾多日藥呢?

我睇咗7個月,主要想調理好身體,下個月做ivf

診金$80,一劑藥$80-$100

通常一次開7日藥,食完再配,ec叫我一張藥方食一個月,我食完7日藥之後就自己去出面藥房配,平好多咖,一劑藥$30搞掂!

別墅

回覆 shine1981 的帖子

但係我之前試過出去自己配...但發現有d藥唔同,好似少左幾種藥,原來有d藥ec係無寫藥單度,,,

伯爵府

2018復活節勳章

happylife2011 發表於 11-5-18 10:09

但係我之前試過出去自己配...但發現有d藥唔同,好似少左幾種藥,原來有d藥ec係無寫藥 ...

但我問過ec可唔可以出去配,佢話ok wor,而且煲出黎d藥都一樣味,冇咩問題wor

別墅

回覆 et7et8 的帖子

簡單D計算的話, 每日平均藥費連診金 = $100
因為他每逢DAY 1 就要8:30 去睇佢, 之後每天計至排卵嗰日,
我以前25日一周期, 換句話說我要付的金額是差不多 $ 1000,
因為他最後嗰次藥是分開三次黎食, 所以變相係100元一次藥,

尚若你調理身體的話, 請預早BOOKING, 因為他要早1個月BOOKING 先有位架, 超多人睇佢,
平時約完之後, 正確都要多等個半鐘左右, 所以你一定要預定有心理準備去等呀...

別墅

可能我飲果d藥同你唔同啦,,, 我係飲小母雞茶....我自己出去配後,發覺少左d好似樹葉既中藥,而且我返去配藥果間藥房攞住張藥單核對,真係少左幾種藥無寫....我覺得EC咁樣做好似唔係幾好,因為自己飲左d咩都唔知,加上好難booking,去到又要等好耐,有時d姑娘見到熟客又會幫佢地打尖...最後我都係無再睇佢啦!!!

伯爵府

2018復活節勳章

happylife2011 發表於 11-5-19 09:57

可能我飲果d藥同你唔同啦,,, 我係飲小母雞茶....我自己出去配後,發覺少左d好似樹葉 ...

我都想再睇佢,以前食完佢d藥都ok,但最近幾次睇佢食完佢d藥成個人都好唔舒服,失眠又腰痛,我從來都未試過咁.打電話去問佢佢又話唔關d藥,於是我停咗佢d藥唔食,成個人就舒服返晒,之後食返又再失眠腰痛,所以我唔想再睇佢.

複式洋房

我明天可以去睇第一次啦! 因為想調理經期,年紀都咁上下,要生bb啦!

請問你地係咪自己煲藥架?用電磁盧可以點煲呀?請指教!

首頁

尾頁

跳至