想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

今日用晨尿CHECK紅D100%,綠D50%,剛剛返屋企用CLEARBLUE CHECK多次顯示"REGNANT",同老公都好開心,咁其實依家應該有咩要做...?同埋有咩唔食得...?頭兩三個月要注意D乜野...?同埋我份工做客戶服務成日都比人鬧攪到情緒好唔穩定...今日仲比人鬧喊...之前諗如果今個月唔BINGO就轉工...依家都唔知點好...各SIS可唔可以比D意見...?

UPDATE今日20/6..今日去睇醫生...點知用佢去支棒棒驗唔到...都唔知想點...上個用又係咁不過上個月剩係用CLEARBLUE電子棒棒BINGO左...點知睇醫生驗唔到...過兩日仲黎埋M...今個用就用綠D+CLEARBLUE唔係電子果種棒棒...諗住2種都BINGO就OK...點知又係咁...大家幫幫手睇睇相簿2張相...

複式洋房

恭喜恭喜

其實都係唔好食涼野啦...小心身體,多D休息!
D客XYZ你既時候就當佢唱歌...收左線就話佢 "低能"
(唔洗咁上心架!!!!)

睇西醫CONFIRM BINGO, 跟住畀公司囉 (呢張係王牌,話掂你都想轉工。咪HEA 住做10個月囉)

工作上唔係好正面,為左同自己減壓就冇計啦:;pppp:
Lawwo

大宅

恭喜!!!! HEA 做是皇道...有左唔怕炒喎!!!

大宅

恭喜恭喜
我沾下D孕氣
我今日DAY27好似谷M FEEL 我諗我今個CYCLE 都吾中咖勒

=]

大宅

恭喜恭喜!希望越來越多JM BINGO啦!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

大宅

恭喜恭喜! hope I can also bingo this cycle.... waiting for checking next week......
FR :-D

男爵府

恭喜恭喜

大宅

Wah... 恭喜晒呀!你係day 幾check 到架?同埋有咩唔舒服呢??

男爵府

恭喜...

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

恭喜

大宅

大宅

恭喜晒呀
我今日day28啦~
唔知中唔中~~
趕搭兔仔..尾班車..
Cherry*Pick
Facebook search:Cherry*Pick

複式洋房

恭喜

翡翠宮

2024年龍年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

恭喜呀!我都黎沾孕氣呀!
係囉,你DAY幾呀今日?

大宅

恭喜~~~~

男爵府

恭喜你!
最緊要心情保持輕鬆,
唔好勞氣,
仲有唔好dodo呀!

17/12 5w6d 0.54cm 閃閃 ; 31/1 12w2d 6.11cm 頸皮 1.5mm  Oscar passed; 2/3 16w4d 175g; 19w3d 334g 仔仔; 21w 450g; 25w 856g; 29w 1556g; 32w 2057g; 34w 2400g; 36w 2870g; 37w 3073g; Born on Aug 3 3055g

大宅

叻叻勳章 畀面勳章 爸B勳章

回覆 gloria_ray 的帖子

恭喜恭喜
我今朝都CHECK到BINGO
三日前CHECK冇料到, 仲以為唔中
見仲未嚟M今朝再CHECK有線囉~~
約咗下星期見OB
所以等緊BINGO嘅SIS唔好放棄~
未嚟M都仲有機!!!!

大宅

恭喜晒你呀