相冊使用教學(包括上載圖片及添加圖片在帖子內)

alicealice313
|
|

carolizaton
|
請問點解d 相save 咗係系統默認相冊內, upload唔到去個post度??
點樣先可以post到呢?? thanks
bk_admin
|
carolizaton 發表於 11-9-1 10:20
請問點解d 相save 咗係系統默認相冊內, upload唔到去個post度??
點樣先可以post到呢?? thanks ...
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=3935808&pid=51823272

請看本主題2#之教學。

您亦可以透過BK iPhone / Android app發表的同時上傳圖片。
carolizaton  Thanks!!  發表於 11-9-1 10:50
Slamduck
|
是否要用高极模式才能把相刪的相attached 在拈中呢
Slamduck
|
用普通摸式只能輸入圖片網址, 什麼是圖片網址呢
小肥§澄
|
試下
ccsccs
|
試吓先
mynetnetbb
|
是否要有好高積分才可以上傳相片?因為我沒法選擇相片
究竟我是誰
|

neoviva田园 花香厨柜纸 香纸 贴纸 抽屉纸 衣柜纸 居家必备

請問如何做到一按圖片便直接去到條LINK, 謝謝!

究竟我是誰
|
paulaud
|
上傳唔到圖片
adasflam
|

TESTING
adasflam
|
C:\Documents and Settings\Administrator\桌面\nys_01_s.jpg

TESTING
adasflam
|
kamkam528
|

border=0 />
kkaatthhyy
|
testing!!

wan43
|
試試