親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

可否推介行程呢?5日4夜,2大2小,謝謝!

大宅

我都有呢個計劃, 2大人, 2小
不過連flight 都未訂,
我會在8月底出發
fight 幾錢? 1700 & 1300合理嗎 ?

你呢?

大宅

定了8月初到臺中行程約如下:
Day 1:香港→臺中→集集→日月潭
Day 2:日月潭→埔里→小瑞士花園→清境
Day3 清境→合歡山→青青農莊→臺中
Day 4:台中
Day 5:臺中→香港
6大2小,臺中市應該会去科學館,美術館,誠品和逢甲夜市行程未定

期待!
[imhttp://f20.yahoofs.com/hkblog/QxQNJuaZBxbMC83Zvzc-_2/blog/ap_20080328124932397.jpg?ib_____Dvg8knZgQg align=right]

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我好彩咁岩台灣朋友有假期,佢安排哂我地7天自駕遊,租左9人車本來要6000NT一日,而家傾到4500.-NT一日.

不過佢全程做司機,因為佢會幫我地租民宿,同汽車旅館,由桃園機場開始,佢話遊台灣睇住個地圖...可以H形咁行又可以U形咁玩,台中,仲會去宜蘭,再去埋綠島,最後一日上午返台北,中午係"大山無價"食完飯行陣就送我地去桃園上機.

<br><br>

複式洋房

回覆 chinatea 的帖子

可唔可以詳細D講吓你個行程呀?
我都打算同家人去台灣玩, 帶住個1歲半小孩, 想自駕遊, 仲未PLAN 行程.
多謝!!

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

咁我要叫佢打個行程表比我啦...不過會改第二日中午就係"大山無價"食飯之後去台中啦,因為台北去過太多次,所以唔去啦.
<br><br>

複式洋房

回覆 chinatea 的帖子

好呀! 多謝你呀!!我都唔打算去台北,所以聽落你個行程都幾啱我地!

大宅

首頁

尾頁

跳至