自由講場

跳至

首頁
23456...18

尾頁

禁止訪問

侯爵府

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

男爵府

好媽媽勳章

回覆 DoReMi媽媽 的帖子

喺34樓,你話「啲粉絲冇質素,3句唔埋2句就扣人帽子」。

唔係先後問題,而係你實在都有扣人家帽子嘛。到你扣佢帽子,話佢更似5毛,依你所說,咁你又係咪冇質素?

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tel.852 發表於 11-6-17 13:49
你話係就係啦, 總之李卓人最無良, 最低工資害到工人老板雞無鴨血.
我只會睇嚴伯係報章親口所講既野, 及客觀 ...
李卓人好, 李卓人正, 李卓人誇啦啦! 李卓人萬歲! 李卓人萬萬歲!

sillything  yeah,DO媽講得好  發表於 11-6-19 22:54
KiuShaBB  DO媽無得頂.  發表於 11-6-17 16:31

翡翠宮

回覆:其實點解d政黨粉絲入來bk嘈?

幫大陸人嗰啲一定5投!

世上已無安樂土,人人以傷人為樂

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

joycec9 發表於 11-6-17 13:54

喺34樓,你話「啲粉絲冇質素,3句唔埋2句就扣人帽子」。

用冇質素的說話回返俾冇質素的人, 我尊重佢配合佢用返佢o既說話嚟回佢, 最正常不過, 有問題嗎?

尊重佢嚟回佢都有問題? 都冇質素? 何解?就正如, 當你身處外地, 同當地人傾偈時, 你亦會用返外語跟人交談, 就算同你傾談o既人有相同語言, 但為表尊重場合, 你都會用返外語以表示對其他人的尊重, 否則就太rude了, 不是嗎?

珍珠宮

畀面勳章

回覆:weiwai 的帖子

珍珠宮

畀面勳章

回覆:rabbit75 的帖子

男爵府

好媽媽勳章

人家扣你帽子,係無質素行為,到你自己扣人帽子,則是「尊重」對方??

假設甲打咗乙一拳,乙又還擊,上到法庭,乙同個官講︰我尊重佢先打番佢一拳啫。

真係冇問題?

象牙宮

joycec9 發表於 11-6-17 14:08

人家扣你帽子,係無質素行為,到你自己扣人帽子,則是「尊重」對方??
wakaka~ka 哩度唔係法庭, 邊個會同個官講? 邊度有官?

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

有火花WOR

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

象牙宮

牛精仔 發表於 11-6-17 14:19
有火花WOR
夠唔夠閃?

wingogo  閃到殘眼  發表於 11-6-17 14:35

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有火花還有火花……唔好攪到關帖啦…
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

象牙宮

rabbit75 發表於 11-6-17 14:21
咁就要叫啲粉絲唔好講粗話了!mouth:

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

DoReMi媽媽 發表於 11-6-17 14:19
夠唔夠閃?

HAHAHA....閃閃

DOREMI媽媽, 你點會係5毛呀, 仲有阿3 (呢排唔知閃鬼左去邊), 我好鍾意睇你兩個建制派寫野WOR, 5毛黨起碼要比8草野一條帖子先可邀請你2位啦, 何謂高質數帖子,5毛要學下野

重申: 反對泛民唔1定係5毛, 但近排果D5毛, 真係好唔掂, 3毛都比多

舉個例: 因為你賤人, 我地全家都唔再支持64晚會LU

比D HEART好冇 ?! 手法低劣又冇POINT, 有待改善, 否則好難加到1蚊一帖

DoReMi媽媽  所以有啲topic我係冇回, 冇入的.  發表於 11-6-17 14:44

琥珀宮

rabbit75 發表於 11-6-17 14:21

我討論唔會爆粗, 麻煩大家合作少少

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

d乜乜耳元 冇乜邊個真係做到野 -.-"
一味淨係同正苦打對台鬥法 無聊!!!!

sillything  agree  發表於 11-6-19 22:56

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

呢d我真係無咁叻.....所以我都係中意同打手玩

象牙宮

牛精仔 發表於 11-6-17 14:33
HAHAHA....閃閃

DOREMI媽媽, 你點會係5毛呀, 仲有阿3 (呢排唔知閃鬼左去邊), 我好鍾意睇你兩個建制派寫野 ...
唉吔 ~ 我唔係建制派ga, 我係乜派都冇, 只係一個小C9咋, 我C6聽到有人話我係建制派, 笑到收唔到聲呀! 我所講o既嘢, 全部係我o既心聲, 係我對現存議員的不滿, 實在太不像話.

啲議員講過o既嘢唔算數, 帶頭去堵塞馬路, 又走得最快, 又有啲人俾人利用咗都仲乜都唔知, 哩個社會實在太畸形了, 好似大聲就乜都得, 唔駛講道理.

首頁
23456...18

尾頁

跳至