想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我2nd cycle, first time 用紅d...但係唔明...
cycle 一向34,35日, 上次仲38日...
june 9 day 1, 應該 jun 30/july 1先排卵...(上網check)
但係我jun 22就開始日日check,
點知25號已經check到有40%....之前係無綫, 就算有, 都係10%都冇,超淺色...

我見有色就嗰晚做左...諗住開始隔日做
點知26號淺色左好多....27 , 28號同今日都係冇色.....

我見無色, 就無做喇....c6話紅d出錯, 話日日check, 月尾勤力 d...
但係我又覺得紅d唔會錯la.....但係又唔係好信自己咁早排卵...
(如果係我今個cycle係30,31日....我諗我上年試過一次cycle甘短.....)

好迷茫.....

子爵府

大廚勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:第一次用紅d

有殺錯冇放過呀,唔好迷茫喇

36日咋...緊張緊張

大宅

我用紅d係第二個cycle, 平時29-32day
上一次cycle day 7開始用, 見 d16有90%(肚痛,有分泌物) 早上有dodo, d17有100%深, d18~50%(dodo), d19~10%(低溫36.22)應該今天先排卵, 中期日日check 兩次, 成個cycle 用了40紅d, 直到d33先m come

大宅

今天day 15, 我day 10開始check紅d, 見好淺線, day 14早上有淺線, 下午再check 有40%, 今日有70-80%(分泌物), 體溫跌到35.99, 應該這兩天排, 要今晚dodo

大宅

add oil!!!

如果真係早左排卵.......我do do 左一次咋...唔知得唔得
唯有繼續check啦...

公爵府

紅D 唔會錯
如果要見到100% 紅線, 可能只係半日時間, 可能MISS 左......

大宅

如果係咁,今個cycle早咗.....咁希望一次中啦....

首頁

尾頁

跳至