想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

排卵後day 13晚 - 用clearblue 有30%淺線排卵後day 15 and 16晚 - 用clearblue 都是30 % 淺線
排卵後 day 17 用日晨尿check綠d - 20%淺線
排卵後 day 19 晚 - 用clearblue -得5%淺線

以為會一直加深, 點知冇, 仲淺色左!
好唔開心, 喊左成晚, 今朝又喊, 點解會咁樣,
一直都冇拿重野, 冇唔開心!
排卵後day 16前都有胸脹咁, 但之後冇了><
唔知仲有冇機會?

大宅

我today day 34 6d 得10%控....紅d 70%線 clearblue 白雪雪

複式洋房

回覆 lovebaby1115 的帖子

咁你係排卵後day幾啊

大宅

day 16

大宅

你用clearblue電子果隻準d,唔洗看線的,我26/7用clearblue 看線check 果種(買排卵筆送)

複式洋房

但我今日day 20了, m後第7天用電子o個隻, 怕又失望, 因為昨晚得clearblue 只得5%淺線

大宅

週期多少?

複式洋房

about 30-32天, 今天好苦惱, 在公司工作不到, 唉~~~
都唔明點解條淺由深變左淺, 仲一直冇加深!

大宅

我同你一樣苦惱,你都話working 可分下心,我辭左工,一個人在home,仲唸得多....我24/6 day 1,週期31-38不等...25/7 day 33有些流啡,以為m come,甘米收拾心情,plan 下月,怎知流啡很少,不是m...甘26號又無啡無m,米check clearbule...但白雪雪,今日又無啡無m,check 6 d,有5-10%淺控(唔留心是看不到的)...紅d有70%線...個心更1516 tim ~

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

唔好諗咁多, 放鬆心情等多一個星期先再check過. 日日check, 人都顛.

複式洋房

我21/6 m come架, 今日過左6天了, 全部都淺線, 之前的感覺全部冇晒(胸脹, 胃氣, 肚脹等)你綠d 有淺哄, 同埋你過左m第3日咋, 有機會架~~
但我就由深變淺, 唔知點, 好煩!!!
而家應該等m or 點做好.......

大宅

我之前胸脹,今日也小左,胸細左...但按下有些魚痛,都唔知谷m定what....祝大家齊bingo

複式洋房

咁你o係屋企休息多d啊
我諗諗下唔知係咪返工壓力大><
咁你覺得我check唔check 多次clearblue digital o個隻, or 線o個隻好呢?
呢2日有d透明物體流出來咁!

我都祝大家齊齊bingo

珍珠宮

回覆:clearblue 疑問

我都係day24 day one,cycle 33-35, day 22,23排卵,今日用clear blue 話冇。。。。紅d有20%到深係要m come就快些來吧

珍珠宮

回覆:clearblue 疑問

6月24,day one,打錯左。。。

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

大宅

回覆 cchappybb 的帖子

我覺得過埋lee 個星期先check 好d...需然心急...因為clearbule 電子要100支,如果太早期,末驗到末浪費,加上重大壓力tim~買線果d,好難估深or 淺代表what...我上網看有sis 紅d 6 d clearbule 電子都有料到,點知去診所check 條線淺,not sure 叫她下week 再去check ,怎知末到下week .....m coming !!真係心情過山車...我剛看完,決定m後14天都未come 先check ,日日check 壓力好大...我日又上網,夜又上網,都係看這些....我怕壓力d m 遲,又怕太大希望失望又更大...你遲左6 day 遲多6 day 準好多呱....

珍珠宮

引用:我之前胸脹,今日也小左,胸細左...但按下有

原帖由 lovebaby1115 於 11-07-27 發表
我之前胸脹,今日也小左,胸細左...但按下有些魚痛,都唔知谷m定what....祝大家齊bingo ...
我同你一樣呀

複式洋房

咁我再等下先但個心又好亂

複式洋房

回覆 DIMDIM2011 的帖子

咁有冇check 到有線呢

首頁

尾頁

跳至