自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

pixar00 發表於 11-8-7 02:01
好多大6人都有身份証架喇…不如要揸香港出世紙先去得玩咪仲好…

...

不如有三粒星先去得丫…kakaka

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

好多大6人都有身份証架喇…不如要揸香港出世紙先去得玩咪仲好…

...

六十年代走難落嚟嘅公婆輩一定唔入得 (分分鐘你我家中都有呢類人士)

要打尖要唔守規則, 唔係國人專利
否則唔會咁多港媽港童被擺上網

子爵府

好提議!!

公爵府

2024年龍年勳章 環保接龍勳章

我覺得係無可能嘅,不過提意吓又無壞,有時會好正面咁諗,試吓同化佢哋,但次次比人打尖果陣,都會按捺不住地教訓佢地一番,有時啲員工視而不見,我連啲員工都鬧咪一份,不過敵敵妮都有採取一些措施來應對DLL嘅陋病,好似啲DLL鍾意亂攞人哋啲BB車,我都唔見過兩次,E家有專區放BB車,安心好多。

水晶宮

回覆:如果迪迪尼一個禮拜開放一日,淨係比香港人去玩,我諗我

而家E個迪迪尼滿佈強國人既大小二便、未洗既手印...等等,呢d十分難忙既回憶,我真係不敢恭維!

男爵府

回覆 pixar00 的帖子

出世紙都唔work呀, 我阿婆冇香港出世紙, 不過係香港住左50年, 不如叫迪迪尼係問口放個conter . 好似以前60年代未駛帶身份證出街果陣, 答有關以前香港d問題, 答arm 先入得,

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

...
agree

琥珀宮

引用:如果分2條隊+,+1條+for+香港居民+,+1條+for

原帖由 seaheart88 於 11-08-07 發表
如果分2條隊 ,
1條 for 香港居民 ,
1條 for 遊客 (不分國藉)
d內地人會照排香港人條隊,一樣激死你!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我都想呀!

我好耐無去迪迪尼 / 海洋公園了, 因為唔想激氣。

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

支持呀

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:如果迪迪尼一個禮拜開放一日,淨係比香港人去玩,我諗我

Good idea

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

首頁

尾頁

跳至