夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 奶奶話我媽媽搶孫揍!

tabobo302 寫道:
[quote]
新任媽媽 寫道:
all agree !個個99都係咁架啦,玩就識玩啦....叫佢湊....
哼!!!!!

係啦...所以我見親我99抱我個女我而個女喊,我就好心涼.....無付出係晤會有回報!!! :tongue: [/quote]

同意同意...............!!!!!講得好!!

民房

tabobo302
bb喊有好多原因,
咁究竟係你搶住個女唔比你奶奶湊丫定人地唔願湊先?
你有冇問過呢?
自己個女喊比我就心痛囉你就心涼,果個係你個女黎架喎,
你咁做唔單止心涼 仲好黑心囉!
唔好意思我都係做人呀媽,我有個朋友見親個仔喊都哈哈大笑,
我有d睇唔過眼同佢差唔多既人,得罪晒!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

原帖由 袁世凱 於 09-6-7 00:26 發表
tabobo302
bb喊有好多原因,
咁究竟係你搶住個女唔比你奶奶湊丫定人地唔願湊先?
你有冇問過呢?
自己個女喊比我就心痛囉你就心涼,果個係你個女黎架喎,
你咁做唔單止心涼 仲好黑心囉!
唔好意思我都係做人呀媽,我有個朋友見親 ...

我諗你未見過呢d情況啦! 無付出係晤會有回報係真架!

我有兩個b,大b出世前,99已經話唔會湊,仲話梗係婆婆湊啦,又話佢最怕bb哭,一哭佢就覺得好慘好煩,咁佢都咁講,我仲點叫佢幫手?試過仔仔幾個大時我媽病,唯有問99可唔可以湊兩個星期,99初頭唔肯,叫我同老公輪流請假攪掂佢,62就話一定要佢幫,結果99係湊咗仔仔兩星期

平日每一兩個星期六或日我地都會同大b去6299屋企玩,後來有d事發生咗,我地有成個月冇去,99居然同d親戚講話我地唔俾個孫佢見,d親戚打電話俾老公鬧佢做咩唔俾兩老見個孫,老公火都嚟,我地冇唔俾佢地見個孫,62個個星期都去我媽住果頭,係佢唔上去見個孫,99仲衰,佢個個星期六都嚟我地屋企附近打牌,只係差三幾條街,佢唔上嚟探個孫,佢仲有我屋企鎖匙tim~你話呢d99係咪搞是搞非?

好啦,囡囡出世6299好少抱佢,又冇幫手湊過,囡囡次次去6299屋企都喊,因為陌生,我地已經係兩三個星期去一次,囡囡都係點都唔俾6299抱,次次去到都係一隻樹熊咁抓住我,俾佢地抱唔夠兩秒即喊,一直到囡囡歲幾大先好d,我冇教囡囡唔俾6299抱,係囡囡自己唔鍾意,小朋友係好敏感架,你係唔係真心鍚佢地,佢地會分辨到

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

唉!d99係咁加啦,講一套做一套,我果個咪又係咁,不過我好開心喎,因為2個仔女都錫晒公公婆婆唔睬佢,個仔(15yrs)近期仲學識俘遣佢,因為佢嫲嫲仲當佢係1年級嘅智商嚟玩,比個叻字佢。

男爵府

好多99都係咁, 揍大一個細路真係唔容易, d 99好似玩咁, 樓主你咪理佢d廢話啦! 不過我好彩我99唔係咁架, 又好彩我阿仔出生時佢仲返緊工, 我阿媽無做嘢, 所以更加唔使爭. 我都要讚下我99, 佢對人對我們都十分好架. 係佢一個看得開的人.

首頁

尾頁

跳至