親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問有無人知道有無牙膏同牙刷, 沖涼液同洗頭水提供呀?

Ths.
:) :)

大宅

回覆:toto 的帖子

全部齊晒,唔洗帶

男爵府

豬仔肥媽咪 發表於 11-8-17 10:19
全部齊晒,唔洗帶
Thanks

大宅

Hi Toto,
你幾時又過澳門玩?銀河嗰幾間我都住過,仲有乜嘢想知呀?我可以比d info 你....... By the way, a little tips here冇記錯的話住低層係有露台,可以試吓request..
P.s. I will go this weekend again.. But not staying at Galaxy this time.... Maybe stay at Four Seasons or Venetian....

salai  Could you tell me which agent to book the hotel?  發表於 11-8-17 17:43
coldmilktea  你住過晒,你認為邊間最好呢?  發表於 11-8-17 16:33

男爵府

BigMac16 發表於 11-8-17 10:51
Hi Toto,
你幾時又過澳門玩?銀河嗰幾間我都住過,仲有乜嘢想知呀?我可以比d info 你....... By the way, ...

BigMac,

我地真係好有緣. 我今個星期日去澳門, 住銀河, 原本想book Banyan tree, 因為我地太遲決定住一晚, banyan tree無房, 所以住銀河. 露台房同late check out我都request左喇! 仲book埋佢既dinner buffet, 佢個dinner buffet真係好難book, 我昨天分別打左4次去問都無位, 於是把心一橫send個email比佢, 佢居然比到位我喎! 真好彩!
你星期幾去呀? 我星期日坐9:00am船去, 你呢?

大宅

我星期五下午去星期日中午返,我多數都係呢個時間因可以冇咁多人。
銀河自助歺真係非常多人,呀!中銀白金卡好似有discount, 近泳池的Oasis餐廳其實都幾好,人又唔多環境又好,可以試試。

男爵府

BigMac16 發表於 11-8-17 11:17
我星期五下午去星期日中午返,我多數都係呢個時間因可以冇咁多人。
銀河自助歺真係非常多人,呀!中銀白金 ...

Bigmac,
等我去試下Oasis先. 你真係成日都去澳門喎! 你既1月滑雪既機票係唔係搞掂晒喇?
我訂左1月21日既機票去滑雪, 不過9:00果班機full左, 我要坐凌晨機, 最憎坐凌晨機, 希望wait到9:00果班機喇! 而家唸起都想即刻去滑雪.

大宅

Toto, 我滑雪嘅機票一早已經攪掂咗、都係零晨機,冇計啦費事等waiting list。
遲些等d細路開學不如約出來tea tea ,到時可以慢慢傾

男爵府

BigMac16 發表於 11-8-18 15:15
Toto, 我滑雪嘅機票一早已經攪掂咗、都係零晨機,冇計啦費事等waiting list。
遲些等d細路開學不如約出來t ...

Bigmac,

好喎, 到時我地可以慢慢傾.

大宅

Salsa, 我唔係經agent book的,so can not comment on pricing issue........

Coldmilktea, their ranking as below:
No.1- banyan tree
2- 大倉
3~ 銀河

侯爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

Big mac,

i will go to 銀河 End Aug. 本來想 banyan tree, 但完全無房 & 貴.

銀河d 房 ok ma (大及乾淨)?
3:00真係可以 check in?
可 late check out?
swimming pool有足夠沙灘用品 for 小朋友?
你提議食 dinner buffer or Oasis餐廳? How much?
有什么其他好玩 for 5 years kids? 童夢天地 or Q立方 or 冰 fun world or ????
有什么要注意?

Sorry, 太多問題, 感激~~

複式洋房

大宅

Sasafan'

銀河d 房 ok ma (大及乾淨)?
~ok, 正常room size

3:00真係可以 check in?
~要睇情況,不過呢排好旺可能要等等

可 late check out?
~多數都可以遲1小時

swimming pool有足夠沙灘用品 for 小朋友?
~最好自己帶d沙灘玩具

你提議食 dinner buffer or Oasis餐廳? How much?
~食方面我本身唔係食得多嘢,而且小朋友食buffet唔低(又係食得少)所以會去飧廰, 而且之前次次去澳門亞女都要食buffet,攪到我而家驚咗。銀河自助餐 好似係$3xx +10% per head and need to make reservation, no seats for walkin. Oasis 係比較靜,食物唔錯。不過出去玩小朋友食自助餐可能會開心d!

有什么其他好玩 for 5 years kids? 童夢天地 or Q立方 or 冰 fun world or ????
~冰funworld有d無聊可以不去,kid city and Qube are very similar, both ok....... Kid city 冇咁多人,地方闊些。5yes old 就兩度都冇所謂。佢地一樣會玩得咁開心

有什么要注意? - more CASH, haha

男爵府

秋日勳章 炎夏勳章 玩具勳章 春季勳章 冬日勳章 趣教勳章 畀面勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆 BigMac16 的帖子

我同c6打算10月中帶埋阿女 (到時16個月大) 一齊去澳門而家諗緊住悅榕莊定大倉好~

你覺得邊間好o的呀??

珊瑚宮

好媽媽勳章

sorry,我都有d問題想請教大家呀....如果我買套票去酒店連兩套來回船飛,我會帶埋呀仔去,3個人一間房會額外收費嗎?

大宅

Whww,
如果有budget就當然選悅榕莊啦!

Manicheung,
不需另加錢,只要買張來回船飛比亞仔就ok.

伯爵府

悅榕莊去邊度BOOK?
中旅社話無房,係未要打電話去悅榕莊BOOK呢?
Many thanks!

禁止訪問

男爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我都想今個月去, 請問知唔知邊度BOOK 銀河房最平,

子爵府

citibank 有 promotion offer
weekday $1380, fri to sun $1780 (around)
我冇citibank卡, 呢個已經好平喇!

pat614  我剛星期一用左, 平令正呀  發表於 11-9-3 23:12

首頁

尾頁

跳至