跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無0410的bb已經識行

囡囡好懶,淨係識扶著梳發或茶幾企一陣,或扶著床欄行一兩步,之後就放軟雙腳,點都唔肯行. 有冇bb已經唔駛人扶就可以行幾步呢?

仲有,我覺得我囡囡好似乜都落後過人,有小小擔心.
思晴妹妹係10-20出世架.係媽媽喜歡的天秤座BB.
該用戶已被刪除

Re: 有無0410的bb已經識行

大宅

我囡囡而家識行喇...仲行得幾好..佢成日係屋周圍行...由廳行去房門口..而家睇少佢一眼都唔得...比佢笑死

男爵府

晴晴都可以行十多步了...不過佢唔係成日都有信心...

shirleyshek
新影樓相好靚啊

我的大寶貝喜悅晴朗  我的小寶貝光明喜樂
我的編織作品溫暖牌  

男爵府

點解全部都係囡囡識行先架.
咁D男仔走哂去邊呀

大宅

響樹響樹! 阿4哥都曉行啦, 家陣成日好似玩捉雞仔咁呀!

ERICBB 寫道:
點解全部都係囡囡識行先架.
咁D男仔走哂去邊呀

大宅

呀 4 哥真係行得好快耶…又穩陣喎!勁~
執業全職曳媽咪! 小樹屋之首席呀四!
該用戶已被刪除

民房

My son was born on 4th oct,he walk by himself at 10th Step(big day),he very stable now,and walk around at home everyday,and like play hide&seek game with us.

大宅

我個仔而家行到幾步!不過佢就唔係時時都好有信心行,但係呢幾日見到佢日日都有進步!

fchou,唔駛擔心架!個個bb的發展都唔同,有遲有早,相信你個囡囡好快就識行,到時有排你追呀!

首頁

尾頁

跳至