夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

聽日老公生日,本來打算同老公屋企簡單食飯就算,不過諗真啲佢返工辛苦,不如好好慶祝一下;有咩好提議同你地過往經驗可以同我分享一下!

男爵府

你要講多d資料, 你有冇小朋友? 小朋友幾大? 同唔同小朋友一齊同c6慶祝? 你c6同你需唔需要返工之類?

珍珠宮

去呢度食飯:
位於香港最新摩天大廈環球貿易廣場 (ICC) 101 樓 (海拔 397 米高) 的 ICC Sky Dining 101,坐擁遼闊的璀璨維港景色,並薈萃四間城中只此一家的獨特食府,不論是展現國萃文化的粵菜、充滿風味的新派滬菜、還是秉承傳統的爐端燒及北海道人氣第一的和食壽司等的頂級食府,均一應俱全。食客可享受非一般的美饌佳餚之餘,更可多角度俯瞰不同醉人景緻,於雲中細嚐大都會的非凡滋味,帶來視覺和味覺的雙重超凡享受。

http://www.car1.hk/digital/icc-sky-dining-101/
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

禁止訪問

回覆:急:求姐妹幫手(如何幫老公慶祝生日)

珍珠宮

香港最新摩天大廈環球貿易廣場 (ICC) 101 樓 (海拔 397 米高) 的 ICC Sky Dining 好似好貴

大宅

回覆:急:求姐妹幫手(如何幫老公慶祝生日)

今年打算先接小朋友放學返屋企,搵媽咪幫手睇住,settle好,兩個自己出走。
我冇買禮物,因為拍拖到依家,咩都有,唔想特別買。
不過想搵啲地方食飯,除外,仲有咩好提議?

snownik  仲同佢去食左蠔自助餐(佢鐘意食既食物 ︿︿)  發表於 11-9-23 00:35
snownik  今年整左本相簿俾c6, 買左iq博士衫&file(he like)  發表於 11-9-23 00:34

別墅

你C6中意食D咩?

別墅

你C6中意曼聯嗎?帶佢去曼聯餐廳食飯。

別墅

去馬灣都OKAY呀~~

別墅

我C6下個月生日了,今年BOOK定兩人去長洲,因為我地係響長洲識既。

複式洋房

buy Gundum model

首頁

尾頁

跳至