2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

你們要轉著孕婦褲未呀? 依家5 WEEKS 幾, 但就肚腩大了好多,褲頭都窄窄地了.

大宅

fanny219 發表於 11-9-27 11:32
你們要轉著孕婦褲未呀? 依家5 WEEKS 幾, 但就肚腩大了好多,褲頭都窄窄地了.

HAHA~我都緊緊地, 之前仲剪爛左條LEGGING 0黎著
尋日我妹幫我買左兩條孕婦LEGGING, 可以由現家著到生都OK ^^
都係45/條咋 ^^

jocat102  我都想知道呀!!!!  發表於 11-9-27 16:22
rchk66  咁抵!!! 邊度有得賣呢^^  發表於 11-9-27 12:02

複式洋房

回覆:ipsaukuen 的帖子

響邊到買架?

大宅

回覆 ipsaukuen 的帖子

HAHA~元朗, 我妹幫我買, 但未洗, 未知好唔好著, 但唔會太簿LOR, 都OK架 ^0^

大宅

我全部都係低腰褲, 仲著到不過好辛苦, 噚日嚮u記買咗兩條有象根有繩嘅褲, 好舒服, $199/條, 都可以著幾個月
09/20 4w - 胎囊 4mm
09/27 5w - BB 2mm
10/08 7w - BB 1.16cm, 見到閃閃
11/14 13w - BB7.3cm, 頸皮1.6cm
11/25 15w - 照到係B女 ^^

複式洋房

HEHE 我因為肚腩大所以都著緊了, 其他著唔到呀, "COOL"住好辛苦!

男爵府

一著咗大肚褲就反唔到轉頭... 我都著緊lu~~~

大宅

咁平~~ 我都係元朗買咗條,成$70 呀~~

大宅

fanny219 發表於 11-9-27 12:30

HAHA~係啊, 我妹幫我買, 我晏D問完佢, 話比你聽0係邊度買 ^0^

複式洋房

引用:回覆+ipsaukuen+的帖子 咁平~~+我都係元朗

原帖由 fanny219 於 11-09-27 發表

我住元朗喎,邊到有得買呀?

大宅

sherrymiu 發表於 11-9-27 16:03
我住元朗喎,邊到有得買呀?

HAHA~我係你GROUP友啊 ^^, 我問完聽日話你知, 我妹返工好忙,
而家費事打比佢 ^^ 不過我未著,唔知舒唔舒服 ^^

大宅

0係元朗合益廣場地下中間位置, 有檔賣內衣褲, 有大肚LEGGING賣 HKD45/條 不過我都係未著, 未知舒唔舒服 ^^

男爵府

我之前買買埋埋好多勁窄的褲, 已經8 weeks已經唔岩著:;pppp:

昨日去左h&m, 買左條牛仔褲 同埋 legging , d 料好靚個款又好得, 但就貴... 加埋差不多 $500 !!!!

不過h&m的牛仔褲係無橡根, 我想緊最後2-3個月會唔會唔岩

大宅

我唔知係肥咗定點,平日的牛仔褲"cool"到我有反胃感覺。所以6w開始就著裙或legging.

大宅

回覆 回覆:icyicyjoyi的帖子

下,幾week就要啦,無諗過咁早,無預備呀!

洋房

回覆:你們要轉著孕婦褲未呀?

睇完你地D messages 開心曬!我而家nearly 9 wks 條腰粗咗好多!已經冇乜着牛仔褲!我之前重以為我肥咗!頭先去咗TST 嘅 linea negra maternity, D 褲好貴,成$1500 一條!

男爵府

回覆:sherrymiu 的帖子

琴日係銅鑼灣總統商埸買左條孕婦牛仔褲,好舒服同幾好睇個老闆好nice ,又打折,又送底底!$188!!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

你們要轉著孕婦褲未呀?

記得我第一胎時老公唔識野去OIO定OTO買左條大肚褲比我要五百幾蚊,著落真係幾舒服
但原來旺角西洋菜南街有間bossini
幾層高,入面上層有大肚褲買
而且好似六七十蚊條同五百幾蚊質地差唔多一樣,而且有d有絲絨暖好多
暫時只見過呢一間bossini有大肚褲
未見其他有,平靚正,扺著
不過已經係三年前新年果時既事啦
唔知而家點呢,如果有媽咪行開可唔可以上黎報料

子爵府

loklok200866 發表於 11-9-29 08:01
記得我第一胎時老公唔識野去OIO定OTO買左條大肚褲比我要五百幾蚊,著落真係幾舒服
但原來旺角西洋菜南街有 ...

咁好有絲絨, 冬天都0怕凍喎, 普通大肚褲有無架?

我個肚大左少少但就實, 所以現在開始都唔係著得太舒服, 呢幾日要買啦 (平時著legging多)

今天打風唔使返工 但d鋪頭應該唔開

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:loklok200866 發表於 11-9-29 08:01

原帖由 bbfaye 於 11-09-29 發表
咁好有絲絨, 冬天都0怕凍喎, 普通大肚褲有無架?

我個肚大左少少但就實, 所以現在開始都唔係著得太舒服, ...
我都有著legging
但我著褲都cool住唔舒服
本身有肚腩,但買三四條就夠啦

首頁

尾頁

跳至