懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

本身尋日應該照結構 但又打風..
跟住頭先再打去book就要23週...

23週先照有無問題架???
大家仲有無其他介紹係可以下星期照? > <

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

如BB 無事既, 23WK 等係OK啦, 但如有咩事, 唔留得佢24WK前一定要有做人流 (法例規定24WK後有咩事都唔可以唔要BB), 你就少左時間去考慮同安排羅, 如你只係想去CHECK 下 器官, 唔要REPORT, 你可以打去問下: 深水埗盧佩雲醫生, $500-600, 如你要詳細REPORT , 試下香港婦健 $1500 (DR. SHELL WONG 好D), 我都係 23WK 前係盧佩雲醫生做一次, 佢講既野同係香港婦健照時講係一樣, 不過我同老公想留REPORT 有咩事都比到公立FOLLOW UP所以22WK BOOK 到23WK去香港婦健。 

男爵府

多謝你~ 我book左婦健下星期四喇..到時22週..
希望個尼格唔好咁近香港, 唔好又打風啦...

如果又打.. 個女出世我實同佢講佢真係招颱風得好緊要...

男爵府

Heehee,good luck to u!我都係去婦健做結構,但我係Dr.chan,he is good!但個度非常多中介人帶big 6來產檢,我等左1.5hr!

christytsui  係呀, 我都等左個零鐘, 但環境去, 又大又多位, SOFA 又唔硬, 好過好多診所  發表於 11-9-30 13:47

大宅

如果想再早D 可以試下打去DR TANG (TST) $1300
我打去BOOK隔2日就可以睇了,都有報告比返你~
需要資料先PM我要啦~

大宅

我是在24週照架...

別墅

我下個week 22W 照呀。。祝大家的BB健健康康&順順利利呀!
祝甘多位媽咪&BB健康快樂 順利出世呀 ^_^

男爵府

23w6d 前 check 都 OK.

男爵府

23W 先照結構有問題嗎?

咁jm覺得我去返自己個醫生度好丫定婦健好呢

我個醫生就話最遲22wk照最好

男爵府

婦健book到next thur?到時22w?如果係都ok 呀,照去lor!我係提提你預左去到要等架!

首頁

尾頁

跳至