懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

小妹諗住去聯合生,所以去了牛頭角健康院登記...姑娘只係叫我15號去做第一次檢查,但又冇講幾時做唐氏同結構..係唔係要第一次檢查完先約架?

大宅

回覆:剛去了健康院登記,但...

我係先到威院登記,之後再打電話去健康院預約。oscar個期係到威院登記完,姑娘安排的。不知道聯合是否一樣!

子爵府

我都系去左威爾斯登記完,再打電話去book健康院!oscar同見醫生期系登記醫院時比架!結構就照oscar時問埋姑娘!

我只想要一個健健康康既bb就足夠 ...

珍珠宮

引用:小妹諗住去聯合生,所以去了牛頭角健康院登

原帖由 lolonorna 於 11-10-03 發表
小妹諗住去聯合生,所以去了牛頭角健康院登記...姑娘只係叫我15號去做第一次檢查,但又冇講幾時做唐氏同結 ...
Hi lolo, 香討見過你^^。佢到會有人每step教你。不會一次比晒期。

伯爵府

熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

我係係健康院第一次產檢時,姑娘幫我係醫院排期照oscar~

大宅

引用:Quote:原帖由+lolonorna+於+11-10-03+發表

原帖由 bananaGi 於 11-10-03 發表
Hi lolo, 香討見過你^^。佢到會有人每step教你。不會一次比晒期。
Hi...依家少咗浦香討

大宅

我問過姑娘,佢又話唔駛再去醫院排...

到我第一次檢查時已經7week幾,唔知算唔算遲呢?

首頁

尾頁

跳至