2012年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

名額有限...請大家報名從速!!!!
日期:2011年12月3日(星期六)
地點:朗豪酒店
時間:15:00~17:30
費用:成人約$200~250
小童(4~11歲)約$150
4歲以下小童免費
(酒店方面需要星期一(10月10日)才能確實回覆)

希望大家多多幫忙...PARTY 需要大家幫手...
我一個人不能做太多事情...請大家可幫忙的就幫忙...
THANKS!!!

請於10月24日前報名...

如有任何問題可以提出...thanks!!!

請大家去以下網址登記 THANKS!!!!
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGFrYzhyTTQ3NFZYRW9VdDFfVEpfM0E6MQ

哈哈

大宅

真係辛苦晒你~~~

複式洋房

回覆:12月3日首次聚會,已接受報名...

幾時比錢?

男爵府

好媽媽勳章

yangie 發表於 11-10-11 16:22
幾時比錢?
睇睇人數...可能到個日先會要收費...或者先收訂金...防止太多人放飛機...因為個日要book 場的....

哈哈

男爵府

畀面勳章

回覆 small531 的帖子

佢地個場要 BOOK, 要最少俾幾錢訂給酒店呢? 不是計人頭收費嗎?
如果真的有人放飛機, 是否其他參加者要給餘下不來的人的錢給酒店呢?
因為是好大機會有人會因突發事故而不來~
同埋佢地會幾時可以 FINALIZE 個 12月個真正價錢呢?
佢地有冇 FORMAL 報價單, 可否計人頭費呢?
呢個時間, 是否是食下午茶的食物或是午餐的食物呢?

男爵府

好媽媽勳章

minna_minna 發表於 11-10-12 11:53
回覆 small531 的帖子

佢地個場要 BOOK, 要最少俾幾錢訂給酒店呢? 不是計人頭收費嗎?
係就係人頭收費...但係我地book 左大慨有個個人數...但如果有一半人放飛機咁酒店個邊都好難做...eg:我book 80人...結果得40人黎...同埋book 左場有張單...同sponsor 個邊都好傾d 架...下午茶的食物....

哈哈

男爵府

我唔介意比左錢先~唔係到時真係會好難做~

甘差唔多有返一半人數,開始收錢同酒店講返要多d岩各位媽媽食的食物

呀多口講句仲有記得問下同邊張信用卡低d??

辛苦哂你啦~

男爵府

好媽媽勳章

jaijailovebb 發表於 11-10-12 17:49
我唔介意比左錢先~唔係到時真係會好難做~

甘差唔多有返一半人數,開始收錢同酒店講返要多d岩各位媽媽食的食 ...
好似有mama 有得別既優惠卡....我要再問問個位mama 先得...

哈哈

男爵府

我係4月媽媽,我有Langham Supper Club membership card, 不過唔知訂function room會唔會有discount,你可以問一問,如果需要可以pm個 card no. 比你,希望幫到手啦~~

男爵府

好媽媽勳章

cat130 發表於 11-10-13 00:16
我係4月媽媽,我有Langham Supper Club membership card, 不過唔知訂function room會唔會有discount,你可 ...
我唔係訂FUNCTION ROOM...只係下午BUFF.

哈哈

首頁

尾頁

跳至