懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇啲醫生可以walk in或book即日睇,有埋超聲波照?

大宅

你試下看我的醫生能不能幫到你啦~~不過佢都好爆就算比你攝位都要等.

岑德強 TEL : 23661888 尖沙咀

子爵府

你可以試試,平時產檢 (包超聲波) $600!

黃建新醫生 (康匯專科醫療中心)
地址﹕九龍佐敦道23-29號新寶廣場19樓
電話﹕3622-1628
星期一至五﹕1000-1300 : 1500-1830 / 星期六﹕1000-1400

大宅

畀面勳章

你要邊區?
我睇個個$420.. u/s +藥 very good. 行內出同名!!

大宅

回覆:急,請問有冇婦科醫生可以介紹?

最好九龍區...

大宅

畀面勳章

中環呀

大宅

引用:中環呀 +

原帖由 Scgw 於 11-11-24 發表
中環呀
中環420咁平?

禁止訪問

BK Milk勳章 畀面勳章

大宅

畀面勳章

回覆 lolonorna 的帖子

醫生姓名︰陸國輝醫生 Dr. Luk Kwok Fai
性別︰
專業資格︰香港大學內外全科醫學士 1969, 英國皇家婦產科醫學院榮授院士 1986, 香港醫學專科學院院士(婦產科) 1993
註冊專科︰ 婦產科
地址︰
香港中環威靈頓街98號翡翠中心10A室
診症時間︰
星期一1000-1300; 1500-1800
星期二1000-1300; 1500-1800
星期三1000-1300; 1500-1800
星期四1000-1300; 1500-1800
星期五1000-1300; 1500-1800
星期六1000-1400
辦公室電話︰2805 1662
辦公室傳真︰2805 1666
其他資料︰使用醫院︰
聖保祿醫院; 嘉諾撒醫院; 養和醫院; 港中醫院

男爵府

陪月勳章

引用:中環呀 +

原帖由 Scgw 於 11-11-24 發表
中環呀
點解咁好又平?今日去朋友介紹個醫生,人好好,但埋單1300

禁止在頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

大宅

畀面勳章

回覆:emiliarabbit 的帖子

有醫德,我媽20幾年前睇$360,你問聖保褖啲nurse個d個個都話好!佢唔係點講野,但有事會出事。做開刀,好快落得床,我唔係數hard sell,但真係好,

首頁

尾頁

跳至