派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

上年阿女四歲生日,係屋企搞生日會,點知個個都好比面黎晒,仲企到成間屋滿晒,企到入房,野食唔夠食,好唔好意思,冇唸過咁多人會到。有見及此,今年係阿女最後一年讀幼稚園,明年升小學,索性係M記搞,訂左星期六下午,點知個個小朋友果日下午都要去學野,請左幾十人,得幾個FAMILY黎得,唉,點算,M記有最低消費,呢個都唔係問題,冷冷清清都唔知點算好。
魚說:「你看不見我的淚水,因為我在水中....」 水說:「我能感覺到你的淚,只因妳在我的心中」 ...

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

引用:上年阿女四歲生日,係屋企搞生日會,點知個

原帖由 hkrosetw 於 11-12-07 發表
上年阿女四歲生日,係屋企搞生日會,點知個個都好比面黎晒,仲企到成間屋滿晒,企到入房,野食唔夠食,好唔 ...
最低消費$200,容乜易使哂!

大宅

BK Milk勳章

有部份m記最低消費係 $1500-$1800, 各位家長請留意問清楚

大宅

我BOOK果間最低消費要HK$1500

魚說:「你看不見我的淚水,因為我在水中....」 水說:「我能感覺到你的淚,只因妳在我的心中」 ...

禁止訪問

回覆:早知係屋企搞生日會算啦

大宅

至醒媽媽 發表於 11-12-8 02:07
叫多d親友去或者改星期日得吾得呀!

唔改得喇,根本間間麥記都FULLED,仲有係都叫唔切人黎。
不過我姪女(讀緊中一),佢話叫晒佢D同學仔黎撐場喎,好過冇啦

禁止訪問

回覆:早知係屋企搞生日會算啦

大宅

我BOOKo個間要$1600.00

不過佢講幾2日前可cancal, 訂金就取回食物.

如你真係小人, 不如改地方.

侯爵府

希望順利..我都Plan

禁止訪問

回覆:hkrosetw 的帖子

大宅

多謝晒各位呀!個生日會好成功,真係好開心,佢D同學仔最終都黎左4個家庭,果度十幾個人,加埋我後徑叫埋我細佬一家,有仔女既同學們朋友們,我姪女D同學仔,果日都坐爆晒成個場,總共有十幾個小朋友,全場都應該40幾人,好熱鬧,幾驚冷冷清清,埋單1900幾。個個小朋友都好開心。

男爵府

聽到你甘講好開心呀!

大宅

恭喜

首頁

尾頁

跳至