跳至
[元朗區] 紅屋仔私房菜

首頁

尾頁

男爵府

係加洲花園附近新開張的,有冇人去食過,覺得點呀?

侯爵府

聽加州村巴d司機話有住客去食,唔平咯~ 三菜三碗飯約500幾600,炒芥蘭要$80,蒸中型大眼雞要$180﹔另外有住客話細盅湯(一人份)要$150﹔lunch一送一飯送例湯要$60.....而且餐具係塑膠~

反而我等緊加州惠康上面既法國餐廳開張~
I never mind the rain from the sky, as long as I have the sun in your eyes~

男爵府

回覆 多多綠茶 的帖子

多謝你的介紹,原來果度會開法國餐廳,我係見佢裝修緊,嘩!咁我都好期待

侯爵府

Winky889 發表於 11-12-16 18:37
回覆 多多綠茶 的帖子

多謝你的介紹,原來果度會開法國餐廳,我係見佢裝修緊,嘩!咁我都好期待 ...

係啊,有個地方飲下酒食下飯都好,唔使次次都要去club house~
其實我希望加州裡面有間麵包/蛋糕/小食/甜品既咖啡店......糖水鋪都唔錯

I never mind the rain from the sky, as long as I have the sun in your eyes~

男爵府

回覆 多多綠茶 的帖子

係呀,Club House係好食,但得一間附近又冇咩食,真係幾唔方便,我今日問左管理員,話間法國餐廳19號開張,不過我睇佢好似未裝修好咁既

侯爵府

等我19號去睇睇先~

而家除左club house ,唯有叫外賣.....Mr. Big Pizza, 哇鬼壽司,Pizza Box,Pizza Hut,KFC,McDonald...etc,食到悶........

男爵府

新開果間法國餐廳如果好食, 記得上黎報吓料, 等我都去試吓 因為成日食club house又真係幾鬼悶

首頁

尾頁

跳至