跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 大個囝大個囡-4歲生日會

vc,

thanks~ 等我做完野, 填完fax去先!

vc 寫道:
HELEN, 無錯, 我係填左3張AH!

男爵府

Hi! Hi!

昨天既BP真係勁開心, 晴晴特別鍾意自己既老鼠樣, 個個小朋友真係大個左好多, 玩遊戲好守秩序,有文有路, 個禮物包原來o甘豐富, 大家真係好幫手.

到6點幾我地睇四眼雞丁, 晴晴都無訓覺, 可能之前佢應承左我地話唔訓覺啦, 一直佢都捱到夜晚食完飯我地揍佢返婆婆到, 先係巴士訓一陣, 到係婆婆屋企門口佢又即刻彈起身比婆婆睇佢既花面貓樣同個6卡鑽石紋身.

:-D

子爵府

財務報告:
德藝會=$4,407
我地慳左有9折及部份小童的buffet,所以我將此lump sum除出席人數(57{連大連小,BB不計})===>@78(大小同價)

禮物包及畫面面=$1,136.90
除出席家庭計(20)})===>@57

咁而家仲剩餘$41.20(留番下次BP喇~)

大宅

雖然嗰日我暈吓暈吓都覺得個"大個仔大個女生日會"真係搞得好好, 一次個滿足晒我哋3個願意, 有得食有得玩有得拎, 多謝哂~辛苦晒~咁多位安排同幫手既靚媽咪. 萬分感激.

如果有相睇可唔可email我

歲軒軒係隻 軒軒的網頁

子爵府

請大家留意:
[size=xx-large]贊助商禮物內夾附會員表格/問卷[size=xx-large]請大家幫忙填回fax/post 回相關贊助商以作紀錄
[size=xx-large]或可在form上quote上 JAN 2 2006 BIRTHDAY PARTY SPONSOR

伯爵府

annie:

收到, 我會fax去, thanks~

大宅

有相睇喇, 按此 :lol: :lol:

點解仲未有其他媽咪POST相既??
我都冇影到團體相呀, 邊個可以SEND俾我呀? Thanks!!

Toky> 已收到email, thankssssss!!

子爵府

all>
photos & message from HIU WING mom:

Please visit [url=http://hiuwing.homeip.net/BirthdayParty/index.html ]HERE[/url] for the photos.

To download, click on the photo, then click on the downward arrow at the right bottom, the right mouse click to save the picture.

Cheers,
Hiuwing Mom

子爵府

D度有相睇~

大宅

[size=xx-large]4歲生日會相片

首頁

尾頁

跳至