跳至

首頁

尾頁

別墅

同阿囡慶祝4 歲 生日.去边訂蛋糕好呀?
:-D  :-)

禁止訪問

子爵府

上網去各大餅店睇下

複式洋房

东海堂拉,款式Q,又吴漏,阿仔两年都系中意同一款。

複式洋房

回覆:qqcat2006 的帖子

妳好,我囡囡也剛搞了四歳生日派對,在kXXXXXXXX呢間蛋糕公司訂的,賣相及味道不錯,可參考。

(版主按: 店名已被刪去, 以免構成廣告, 如有需要請利用PM, 不便之處, 敬請原諒!)

大宅

好媽媽勳章

回覆 qqcat2006 的帖子

我朋友個仔開生日派對揾e間: http://www.XXXXXXXXXX我覺得好靚, 不過我冇去到派對所以冇食, 唔知好唔好食.

(版主按: 網址已被刪去, 以免構成廣告, 如有需要請利用PM, 不便之處, 敬請原諒!)

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我貪方便,都係美心/東海堂/聖安娜

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

年年都唔同, 今年興小鳥, 所以去左美心, 以往就通常東海堂, 因為款式多

大宅

好媽媽勳章

回覆 回覆:cheungone的帖子

唔好意思, 下次唔會。

別墅

thank you
:-D  :-)

子爵府

my girl just had her 4th birthday party yesterday we ordered cake on line; the shop is located in Fo Tan. If you need details I can pm you the website saddress.

洋房

回覆:Gloriasogashiwa 的帖子

山林道有間叫楓葉西餅店!專整3d蛋糕,幾好食又價錢ok!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

首頁

尾頁

跳至