自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

wcandtt 發表於 12-1-9 12:02
你老婆係咪國內佳麗?如果係,多多錢都唔夠!

我以前個舊同事, 月入五萬, 出糧比晒老婆, 佢同我講, 你威左幾分鐘, 但會後侮一世~~

有日同我外出食飯, 2 百幾蚊, 話要單, 我問佢報稅嗎 ? 佢話比老婆 Claim 數! 仲有佢杏花村有層樓收租, 又係比晒老婆, 佢話佢老婆嘈佢, 話今期租收少一千, 因租客要修理廚櫃.........

佢老婆係國內佳麗, 三年比人要左層堔圳樓, 離左婚 !!

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

大力大力 發表於 12-1-9 12:07
如果係必需的 $$ 唔夠會扮死狗, 予聲出 !!
伯伯發火, 飛同小可~~~
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

侯爵府

子爵府

引用:乜都講錢係因為呢個世界真係乜都錢字行頭你

原帖由 蕃茄薯仔湯 於 12-01-09 發表
乜都講錢係因為呢個世界真係乜都錢字行頭

你要諗吓現實生活中, 佢係咪真係為錢字煩惱

首頁

尾頁

跳至