跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 03年9月~醒目仔女~媽咪特區 (Part 15)

請注意:緊急人流管制措施 [2005年9月21日] - 為避免網站過於擠擁,請國民自行停止回應數超過2000的文章,並開設「續集」繼續討論。我們已緊急購買新Server,並盡快投入服務。不便之處,敬請原諒。

禁止發言

男爵府

JOEY,係呀 ! FATHER J 剩係話食廚師牌腸仔炸,我買左幾包食飽佢

禁止發言

大宅

joeychai 寫道:
[quote]
FatherJ 寫道:
[quote]
joeychai 寫道:

最多我地燒多d, 人人分d 你食囉....

大成功 [/quote]

晤.....乜你咁架...
我地20個人...每人分條腸你食....算...數.....
哈~~~ 你都咪話, 食20條腸...好飽架!嘻~~~[/quote]

咦﹗版主今次笨左添﹗

um...放23/12 囉﹐連晒d假﹐你甘爽short week話幾時就幾時﹐唔係要shift 架咩﹖

男爵府

deedeegogo,

我想話您知12/19-23號, 我放大假所以到時我會湊阿女返學同放學, 如果您得閒, 我地可以去行街

joey,

景祐好番晒未?
噚日,阿仔去打流感針, 而家個針口位腫到好似隻3/4雞旦大,
好誇張

cathleen

禁止發言

首頁

尾頁

跳至