想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

真係好難開口, 不過唔問又唔知有無問題, 希望各位jm路過都可以解答下我, 感激

我同老公dodo完後, 常會有液體流出(估計係精液), 試過do完之後抬高patpat, 但過後平躺都可能有流出, 又試過之後去toilet小解會有好"結"的液體排出.

請問是否正常?
若不正常要看醫生, 有否推介?
希望有jm可以share下, 我同老公都好困惑

Thanks in advance

複式洋房

should be normal la!
I have the same too!

子爵府

係精液呀 ... 唔好擔心, 好正常架 ...
所以有d jm話dodo完, 浪高對腳, 等d兄弟游入去
不過我老公話其實每次射射都應該有好多兄弟
流出留番少少兄弟都仲有好多brother係入面架

大宅

引用:真係好難開口,+不過唔問又唔知有無問題,+希

原帖由 GalChan 於 12-01-31 發表
真係好難開口, 不過唔問又唔知有無問題, 希望各位jm路過都可以解答下我, 感激

我同老公dodo完後, ...
流出來的是多餘精液! 強壯的精蟲會不斷向上游時

大宅

陪月勳章

係好正常,我都係甘

複式洋房

我都係咁架, dodo完幾日都要用m巾

男爵府

我都係咁ga, 之前唔知, 都覺得會唔會係咁, 所以成日都未有bb, 不過我問過我睇o個個女中醫, 佢話係正常ga, 叻o個d 會swim 哂上去, 唔叻o個d 會流返出o黎.

伯爵府

超難開口的問題, 希望有jm可以解答, 幫下我, 謝謝

正常,我都會呀。完事後我會用護墊等多餘既丁丁流出黎

男爵府

好正常丫~~放心啦~強勁個d已經遊左上去架啦~~

大宅

好多謝你地解答我的困惑呀

其實, 我自己都仲有好多疑惑
例如: 紅d, day 14 有烘(10%), day 15 白雪雪, day 16 線(50%), day 17 有烘(10%)
但由day 9開始已有分泌

另外, 係咪要睇個d生仔中醫? 定普通中醫都ok呢?

子爵府

1) 用紅d前1.5-2小時要不飲水/tea/soup, 等vv夠濃, 咁用完紅d也易睇

2) 旦清分泌正常係排卵前3-5日出現, 之後才排卵, so你係正常

3) 有可信中e調理當然好

4) 早d瞓+多運動亦重要

all the best!!

伯爵府

超難開口的問題, 希望有jm可以解答, 幫下我, 謝謝

原來分泌後先排卵。我有分泌後3日,紅d先有反應仲以為自己有問題

首頁

尾頁

跳至