自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:細路仔又唔係曳,唔洗咁重口味! +

原帖由 小軒軒 於 12-02-19 發表
細路仔又唔係曳,唔洗咁重口味!
我個囡出哂名乖添啦. 而家未到反叛年齡,遲下就唔知點算.

珍珠宮

男爵府

引用:細路仔又唔係曳,唔洗咁重口味! +

原帖由 小軒軒 於 12-02-19 發表
細路仔又唔係曳,唔洗咁重口味!
我個囡出哂名乖添啦. 而家未到反叛年齡,遲下就唔知點算.

子爵府

引用:我會話反佢:你發雞盲嫁,見到個女自己抹吾

原帖由 iris_yip1030 於 12-02-19 發表
我會話反佢:你發雞盲嫁,見到個女自己抹吾到,吾識幫佢抹牙?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我細個比我爸用打靶女,X街女咁鬧,X家產,仲

原帖由 ophe1013 於 12-02-19 發表
我細個比我爸用打靶女,X街女咁鬧,X家產,仲爆晒粗...所以我又覺得呢D唔係乜野
咁當然我唔會咁鬧個囡啦... ...
我細個都係咁比爸爸又打又罵,諗返都好傷心
所以依家同屋企關係都好疏離,無咩事都唔會返去,電話都唔想講!

唔好以為小朋友細就唔知,好好同老公傾下!

公爵府

畀面勳章

回覆:好憎c6咁樣閙個女

:;pppp:唯有同阿女講,爸爸唔啱!不過佢工作太忙好辛苦,我們原諒佢啦

珍珠宮

睛靈勳章 陪月勳章 畀面勳章

引用:唯有同阿女講,爸爸唔啱!不過佢工作太忙好

原帖由 fullma 於 12-02-19 發表
唯有同阿女講,爸爸唔啱!不過佢工作太忙好辛苦,我們原諒佢啦

...
嘩!咁講殺人都得啦!唔可以用工作忙同辛苦做藉口,咁唔想教唔好生嘛!

男爵府

引用:Quote:原帖由+ophe1013+於+12-02-19+發表我

原帖由 yingying124 於 12-02-19 發表
我細個都係咁比爸爸又打又罵,諗返都好傷心
所以依家同屋企關係都好疏離,無咩事都唔會返去,電話都 ...
我都同c6講顧住第二時呀囡唔理你呀. 不過都係嘥氣.

男爵府

引用:Quote:原帖由+fullma+於+12-02-19+發表唯有

原帖由 小軒軒 於 12-02-20 發表
嘩!咁講殺人都得啦!唔可以用工作忙同辛苦做藉口,咁唔想教唔好生嘛!

...
我會同呀囡講daddy咁講係唔啱既,我覺得要教小朋友分是非黑白會好d .

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我老公都係咁衰架!:;pppp:

翡翠宮

回覆 回覆:Happypearl1010的帖子

就算係對住自己的另一半都唔會咁講野喇,何況係小朋友,仲要係自己仔女,都幾過份囉!!

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

年代問題

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

年代問題

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你問下c6第二時如果佢自己有D嘢一時睇唔到, 個女就話佢 "發雞盲呀', 錦佢点?

伯爵府

找機會發c6圍,話番佢,然後話你成日都咁話個囡架啦,乜有問題咩,難受咩?!

公爵府

對小朋友影響不好
人生沒有劇本,沒有固定的線路,但我相信每一條路上都能看到雲起雲落,只要我們耐心而堅持!------鳳凰衛視著名主持人-陳魯豫

首頁

尾頁

跳至