自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

問 : netvigator網上行續約優惠

請問最近有冇人續咗約, 有d咩plan呢

男爵府

Re: 問 : netvigator網上行續約優惠

請問最近有冇人續咗約, 有d咩plan呢

大宅

妳地用緊d什麼plan?我自己就用緊$145 3m 無限上綱 簽12個月,最近完約,我打比佢地佢地話呢個已經係最平喎
不過佢地係12個月前同最近都成日sell我用d快d既plan,我話我唔駛甘快,最緊要平 ,何況最近佢地都upgrade左上做netvigator one ,免費由3m加到6m唔駛加錢,我仲駛鬼自己比錢加m呀

大宅

仲有,我而家係自由身,無約架,都係$145無限上綱,隨時轉第間都得

男爵府

環保接龍勳章

點解可以唔使簽約的呢?
Maggie519 寫道:
仲有,我而家係自由身,無約架,都係$145無限上綱,隨時轉第間都得
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

子爵府

我都想知點先唔使簽約

Harry媽 寫道:
點解可以唔使簽約的呢?[quote]
Maggie519 寫道:
[/quote]

子爵府

大宅

我本身係12個月前已經用緊呢個plan,而係最近張約完左,我打電話去問佢地有無d再平d既優惠,佢地話我呢個plan已經係最平,叫我可以keep住用番,而我有個朋友都係甘,佢仲比我早幾個月完約,佢都係無再簽約,而家一路繼續用緊$145per mth.無限上綱

子爵府

我啱啱續咗約喇, 之前打咗兩次去, 佢地都係offer我$175 6m同埋$155 3m, 點都唔肯平, 今日打去一開口就問佢做唔做到$145 3m (18個月約)再免一個月月費個隻, 咁就ok咗喇

睇咗Maggie留言知道有netvigator one, check返張約, 原來仲有幾個月就滿4年喇, 如果唔係又傻下傻下簽貴約

男爵府

i am $160 per month 6MB plus free discovery channel and contract for 18 months~

複式洋房

今晚有條友打電話黎開出條件:
1)18個月約� 6M�一定要睇now=$189
2﹞18個月約� 8M�一定要睇now=$224
3﹞21個月約� 6M�一定要睇now=$189 免費3個月 =$162
我話我吾睇now,條友話吾睇now重貴,重一定要我立刻覆,如果吾係無第三個offer。我攞左佢電話,話一定覆佢,個傻佬話一定要星期六前覆佢,如果吾覆就吾同我續約同要比貴plan!

好彩我上BK,現在取平是

12個月約� 6M�不用睇now=$145
18個月約� 3M�不用睇now=$145 免費1個月 =$137

請問有冇好Dplan?

複式洋房

any one know?

大宅

[quote]
FatFat 寫道:
今晚有條友打電話黎開出條件:
1)18個月約� 6M�一定要睇now=$189
2﹞18個月約� 8M�一定要睇now=$224
3﹞21個月約� 6M�一定要睇now=$189 免費3個月 =$162
我話我吾睇now,條友話吾睇now重貴,重一定要我立刻覆,如果吾係無第三個offer。我

瑪瑙宮

畀面勳章 BK Milk勳章

Winnie,

我大約個幾月前收到佢地網上行E-MAIL話睇下我可唔可以成為NETVIGATOR ONE, 甘我就照做, 但係我得3年幾, 可能我而家用佢地上網同睇NOW TV, 仲有而家我上網響12月中到期, 我CHECK佢地話比我知約滿後無合約, 可以一個月前通知, 不過而家要比$162一個月, 原本諗著續約, 因為都係網上行好D, 但係NOW TV 響4月中約滿, 甘就想睇下會唔有更加好優惠, 點知NOW TV企硬要我1月中才可致電去更改合約組合, 甘就我吊高黎同網上行話暫時唔續約, 等我睇下先。
我相信,真正在乎我的人,是不會被別人搶走的。無論是友情,還是愛情。

當你長大,你慢慢學會幾件事情:有些人不必理會,無論他說什麼,
做什麼,多麼幼稚,又多麼討厭,真的不需要在乎。

有些人永遠成不了你的敵人,不必抬舉他,這種人太看得起自己了,以為拼命攻擊你,
傷害你,就能夠被你所恨。

子爵府

你就好啦~我仲要捱多幾個月先upgrade到

男爵府

BK Milk勳章

thank you..........咁多位 BK媽咪提供報料
我 2006年 3 月 到期,佢現在叫我先續約
好在收到BK媽咪提供報料
可以有心理準備....

洋房

netvigator one 喺咩嚟ga....3m6m喺咪即喺mb....thanks......

大宅

請問最近有無媽咪續約呢?價錢如何呢?thanks!

子爵府

我都到期, 想睇財經台.
請問最新優惠?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至