自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

忍左好耐,俾人插都要講!

記得唐唐僭建單野爆出果排,無論係fb定bk都見d人係咁鬧,又話佢當選就七一上街!好喇,而家最終佢輸左狼當選,d人又話香港已死點點點,其實我真係好想問:咁你地到底想點呀???想何俊仁當選?想流選?唔通你地會以為流選左就有得普選咩?定等到時葉劉同曾鈺成出黎?定你地想長毛出黎選?

我都好想普選,我都一樣狼豬都唔鍾意,但呢一刻可以點?見到一個二個又話末日又話香港死得,我見到真係好唔開心,做咩要咁咒自己?做咩要咁話我土生土長既香港?其實黎到而家呢個地步,係2012年今次呢個選舉,跟本邊個上都一樣係聽呀爺話,既然已經改變唔到,點解唔積極正面d去面對未來?咁關心香港未來既就唔好三分鐘熱度,諗下方法去改變將來,而唔係悲觀咁覺得自己已死!

公爵府

香港人就係邊個當紅就憎邊個~永遠都係咁

唔見得人好~中意妒忌人

見到人衰就開心

禁止訪問

引用:香港人就係邊個當紅就憎邊個~永遠都係咁唔

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實我有時覺得香港人好煩,呢個又唔鐘意個個又唔鐘意,永遠都係多多意見,真係好難取悅

首頁

尾頁

跳至