心聲留言

跳至

首頁

尾頁

別墅

嫁左個三張幾沉迷打機既老公,老公楂街車,一放工就剩打機,家務踼一踢,十野做一野,家用比三千,曰日做大爺,本人做左全職媽媽約一年,好彩搵到份工,有8k多,兩年后既今曰,人工加左50%,有12k多d,頂緊貴租(同我個同母異父既家姐,我地一家三口比大份),家務煮食一腳踼,我而家埋30,女女才三歲,日曰都係楂住i-phone係咁玩,兩父女打機為上,我就日日做到冇停手,灰爆,我真係唔識點同我隻佬溝通,救我

wongjoetabo    發表於 12-4-15 00:20

伯爵府

末收機, 大既唔好教壞細. 衣家d手提電話同平板電腦真係害死人, 無晒同人溝通及相處的習慣.

男爵府

回覆 cicikwok 的帖子

真係難以想像! 冇得救, 除非有野令佢醒覺!
本來,我唔係好鐘意做宅男,花好多時間係FB,但過去個十日八日,令我每日花係FB時間都有5-6個鐘頭! 狼官,你真的有影響力!

大宅

回覆:為打機而放棄頭家?

咁真係好難喎

水晶宮

畀面勳章

cicikwok 發表於 12-4-8 23:56
嫁左個三張幾沉迷打機既老公,老公楂街車,一放工就剩打機,家務踼一踢,十野做一野,家用比三千,曰日做大 ...

揸街車應該都過10K, 比3仟你做家用是否少左D ??

禁止發言

有「營」勳章 叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

禁止訪問

別墅

回覆:靚豬豬 的帖子

楂街車應該唔止搵10K,呢樣我梗知啦,咁個死佬就話供車4千,台費1千,車場1千,油費又4千,佢已經比到盡,4月只比2千多,話幫女女比左800興趣班錢,還左學生資助又800,買左罐兩舊既女女奶粉又扣家用,我叫早D訓,早D開工,佢聽唔明,話我俾佢好大壓力!

公爵府

學我亞爸話:男人瞟賭飲蘯吹,梗有一樣,我隻C6好賭

男爵府

引用:學我亞爸話:男人瞟賭飲蘯吹,梗有一樣,我

原帖由 eeaa 於 12-04-10 發表
學我亞爸話:男人瞟賭飲蘯吹,梗有一樣,我隻C6好賭
C6冇呀!佢都打下机,仍算有分寸 ,但对著部腦多過对我

伯爵府

回覆 cicikwok 的帖子

你知唔知你c6有無熟客? 如果無真係爭d, 如果有熟應該唔止囉. 油方面佢可以問下行家知唔知邊到有鬼鼠油入, 起碼平1/3, 我c6都係咁. (ps 供車又真係幾有壓力, 又要買全保)

首頁

尾頁

跳至